Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12-ik heti ultrahang felvéte...

A 12-ik heti ultrahang felvételen (2 d-s) normális, hogy csak a feje és a teste látszik a babának, az kezei és a lábai egyáltalán nem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Mármint képen?

Azon persze. Ultrahangozás közben nem látszik minden része egyszerre a kicsinek, így képen sem látszódhat.

2009. szept. 24. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Valószínűleg közben elmozdult, vagy úgy tartotta és nem látszik. Nekem is így volt. A párom mikor meglátta meg is jegyezte hogy te jó ég nincs lába:D Pedig van :) Csak az árnyékok stb miatt nem látszik:)
2009. szept. 24. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha te, mint laikus nem látod egy állóképen, az normális. A lényeg hogy a vizsgálatot végző orvos lásson mindent. És ez biztosan így is volt, különben mondta volna hogy baj van. Vagyis ne aggódj!
2009. szept. 24. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Így már egy kicsit megnyugodtam.
2009. szept. 24. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Én is ugyanígy láttam (vagyis nem láttam) a 12 hetesen mint Te és hetekig rágtam magam emiatt. De a 16. hetin minden rendben volt, így megnyugodtam. Szólt volna a doki ha valami gond van, ez egészen biztos!
2009. szept. 24. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!