Az ultrahang szerint 5 hetes terhes vagyok,10 mm-es petezsákkal. Normális az, hogy ilyenkor még az embrió nem látszik? Félek, hogy túl pici, vagy hogy nem fog fejlődni rendesen.
Figyelt kérdés
2 hét múlva kell visszamennem kontrollra.2009. dec. 3. 14:47
1/5 anonim válasza:
Ne félj! Ez teljesen jó méret!! Ilyenkor még nem látszódik benne senki, mert olyan pici!
Ezért is szokták javasolni, hogy 7 hétnél előbb nem kell menni, mert csak úgy jár az em ber, mint te, idegeskedik, ami kinek rossz? Igen, a babának. :)
Úgyhogy hagyd abba még idő előtt, tudományosan bizonyítottan sem kell ennél többet látni még ilyenkor. :)
2/5 anonim válasza:
Még ilyenkor nem látszik semmi,Nekem is így volt.Most 31 hetesek vagyunk:-).Ne félj,minden ok.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem látszott még akkor, csak 7 hetesen.
4/5 anonim válasza:
Én is 5 hetesen voltam először, nekem 9 mm volt a petezsák, és szabályos szikhólyag volt látható. De volt egy elveszített terhességem, amivel mikor legelőször mentem a dokihoz még nem is látott semmit. 2 hét múlva már biztos látni fogja. Ha baj lenne szólt volna a doki.
5/5 anonim válasza:
Kedves sorstárs. Képzeld, én ugyanígy jártam. Elmentem egy hétfői napon, pozi teszt után természetesen, és azt mondta, nem lát semmit, csak megvastagodott nyálkahártyát. Én a hőm alapján arra következtettem, hogy késői ovum volt. Tehát a mensitől számítva 5 hetes voltam. Mondta, menjek 3 nap múlva. Na, gondoltam, mit fog látni 3 nap múlva? És láss csodát, látott egy 10 mm-s petezsákot szikhólyaggal. De nekem ez se volt elég, mert már volt egy missedem, és ez nem volt kielégítő válasz. Mit mondott a doki? Menjek vissza 3 hét múlva. Na, az első hét valami förtelem volt. Olyan lassan teltek a napok, hogy csak na. Minden nap egy rettegés volt, hogy jól vagyunk-e. Tegnap telt le a 3 hét, (ja, közben előjött az ősellenség, az egésznapos hányinger, szóval van mivel foglalkoznom egész nap)mentem a dokihoz reggel, mire ki van írva, hogy jövő kedden lesz leghamarabb, szabin van. Először kiakadtam, aztán rájöttem, hogy nem baj, mert akkor már túl leszek azon az időponton, amikor a múltkori bébit elveszítettük (hozzáteszem, semmi tünetem nem volt akkor, csak az UH-n már nem volt szívhang). Szóval azt hiszem kedden, ha minden rendben lesz, nagy kő fog leesni a szívemről. Csak fogalmam sincs, hány hetes leszek, mert ő akkor 4-et mondott, majd most szerintem a méretekből kiderül. Szóval kitartást neked, a méretek pedig teljesen jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!