Olyan pécsi nőgyógyászt keresek, akinek a magánrendelőjében van ultrahang, jó szakember és még normális is. Tudom magas elvárás, de hátha mégis?
Szia!
Várnagy Ákosnál jártál már? Igaz, hogy az ő magánrendelőjében nincs uh, és ő is a klinikán dolgozik.
Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Jó szakember, és nagyon normális!
Első vagyok.
Én Kaposvárról járok hozzá. 3 év sikertelen próbálkozás, és idiótábbnál idiótább orvosok után nagy megkönnyebbülés volt, hogy rátaláltam. Fél év alatt terhes lettem, 1 hónapon belül megszületik a kisfiunk.
Nagyon rendes doki, érdekli amit mondasz neki, odafigyel rád, emlékszik a kórelőzményekre, és mindig biztat. Kedves, szimpatikus, fiatal.
Ő is mindig szakrendelésen csinálja az h-t, de még egyszer sem fordult elő, hogy amikor uh-ra kellett mennem, akkor nem ő volt ott. Szóval csak dícsérni tudom. Ha gondolod írj privátban, válaszolok, ha van kérdésed, és a számát is megadom.
Mi lett?
El tudtál menni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!