Normális, hogy a 12. heti ultrahang után csak a 18. héten lesz ultrahang? 6 hétig semmi, csak az afp.
igen normális! 12.hét,18.,24.,32. és a 36.héten szokták általában! de elmehetsz 4D-re is ha aggódsz,hogy már régen láttad!
régen milyen rossz lehetett amikor csak 1szer csinálták egész terhesség alatt! vagy mégrégebben 1szer sem..
Hidd el hamar el telik az az idő!
Elöször én is csak néztem,hogy jesszus milyen sok idő,de aztán pikk-pakk elment az a 6 hét!
Arra meg hogy bármi baj lenne,ne gondolj,élvezd a terhességet,mert hamar eltelik az a 9 hónap :DDDDD
üdv 34 hetes km
Miért néznének bármit is, ha nincs mit nézni a fejlődés akkori fázisában? A 18. után meg több, sokszor 10 hét is eltelik egyes kórházak protokolja szerint, mégis ugyanolyan egészséges babák születnek.
Képzeld, idekint a briteknél meg általában csak a 12. hetes meg a 24. hetes UH van.
A kórházban nálunk uh:
0. uh a 8. héten
1. uh a 12. héten
2. uh a 19. héten
3. uh a 30. héten
4. uh a 36. héten
Én is így gondoltam mikor 12 hetes voltam, de így visszagondolva tényleg nincs sok értelme nézegetni. Majd lehet nézegetni ha kint lesz.
Jaj de gyorsak vagytok lányok :-)
Én is magánhoz járok, de a dokim akkor megy szabira, örülök, ha az afp-t megoldom.
Persze kibirom majd :-), csak furi.
Teljesen normalis.
Masodik gyerekkel nekem igy volt uh: 13 het, 20 het (akkor meg kulfoldon voltunk). Majd hazakoltoztunk kozben es a 28, 36. heten lett meg egy-egy. A vegen is lett volna, de addigra megszultem.
A magyar doki azt mondta, hogy ha az elejetol itt vagyok, akkor a 8, 12, 18. heten csinalt volna, tehat csak egyel lett volna tobb. Magandokim volt, nekem ennyi boven eleg volt.
Elso gyereket kulfoldon vartam vegig, 12, 20 hetesen kivul nem lett volna uh, 4D-re mentem el 31 hetesen. A harom is eleg volt nekem, de a 4D-sen igy i erosen gondolkodtam, nem volt eletbevagoan fontos menni.
Én SZTK-ba jártam, és az elején voltak gondok velünk, így én 2 hetente jártam belesni a pocilakóhoz, most már elég 3 hetente mennem, eddig minden a legnagyobb rendben, és ez így is marad :)
ja, és az orvos szerint óriásbébim lesz, legalábbis mért adatok alapján nagyon nagyra nőtt, és hol van még a vége... :D
22 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!