12hetes vizsgálatra bejöhet velem a párom?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 13:55
1/10 anonim válasza:
Nálunk megszokták engedni, de van ahol nem, ez intézmény függő.
2/10 anonim válasza:
én már azt is szeretném, ha az elsőre bejöhetne.. akkor ez nem is lehetséges? a végére sem, csak a felvételt megnézni?
3/10 anonim válasza:
nekem először hüvelyi volt, arra nem, aztán hasi, oda felhívták anyukámat:) 12+4-nél meg alapból hasi volt (kombi teszt) oda hívták is, jöjjön csak apuka:)
4/10 anonim válasza:
2-es, nálunk, ahova járok, úgy van vele az UH-os, hüvelyire nem jöhet be senki, az első UH meg hüvelyi. de utána felöltöztem, ott maradt az utolsó kép kimerevítve, vagy mi, és felhívták a páromat:) mármint fel a rendelőbe.
5/10 anonim válasza:
Miért ne? Nálunk a 12. héttől minden uh-ra bejön a férjem. Jobban fog "ragaszkodni" a babához, végre neki is lesz valamilyen kis élménye :)
6/10 anonim válasza:
Csajok, ácsi, az EU-ban élünk. Totál mindegy, akarja-e a doki látni az apukát a vizsgálatokkor vagy sem, ti mondjátok meg, akarjátok-e hogy benn legyen. A dokinak nincs semmi köze hozzá. Azt megmondhatja, hogy hol nem zavarja őt, ha a vizsgálat alatt áll. De semmi mást.
7/10 anonim válasza:
utolsó, biztos igazad van, de nálunk pl. azt mondta szonográfus, hozzá nem jön be apuka hüvelyinél és kész:) mert higgyem el, bárki bármit mond, így nem látott a párom, és ne is lásson:) szerintem attól függ, ki mennyire erőszakos, én elfogadtam, amit mondott, és meg voltam elégedve így is mindennel.
8/10 anonim válasza:
A férjem 1 uh kivételével, mindegyiken ott volt. Szerintem ez kórház/orvos függő.
9/10 anonim válasza:
Hát nálunk pont az orvos mondta, hogy apuka tessék bejönni és pedig hüvelyi Uh-t csináltak.
10/10 anonim válasza:
Mi nem kérdeztük, csak bejött a párom hüvelyi uh-ra is mindig. Nem küldték ki, kérdezte a doki, hogy akkor is marad, ha hüvelyi uh lesz? Mondtuk, hogy persze, legalább készül a szülésre, ott lát majd cifrábbat is, főleg amilyen kíváncsi természet, nem bír a fejemnél megállni majd ott sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!