Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8hetes kismamam vok, és...

8hetes kismamam vok, és nemsokára mennem kell a 12hetes genetikai vizsgálatra! Igazábol, nemtom mitöl félek, mert semmi olyat nem csináltam ami miadt baj lehetne, de mégis félek! Igazából, mikor lehet ott baj?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 8 hetes vagyok(illetve 8 h 6 n). Ne félj! Én már nagyon várom,hogy ott végre jól megnézhessem az én kicsimet:-) Én is nagyon,sőt túl aggódó vagyok,de tuti minden rendben lesz mindkettőnknél,mert nem lehet másképp:-)

Nálad,hogy állnak a tünetek? Mikor voltál uh.-n,mekkora volt a babácskád?

2009. okt. 14. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, én is 8 hetes vagyok. Hogy működik ez a genetikai? Nekem még lesz sima uh jövő hétfőn, akkor kell időpontot kérni? Mi szeretnénk ha a magzatdiagnosztikai központban végeznék a 12 heteset, erről tudtok valamit?

Bocsi, de nem akartam ugyan olyan kérdést kiírni!

2009. okt. 14. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát én 6hetesen vtam uh.on vácon,de akkor még csak a petezsákot látták!:( tünetk...hát nagyon fáj a cicim,néha hányinger,szédülés,hasfájás!de szedem a magneb6 ot attol jól vok!neked?
2009. okt. 14. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonlóak a tüneteim,plusz volt egy kis barnázgatásom:-( Emiatt félek kicsit. Majd holnap megyek uh ra...

A 12.heti genetikai uh abból áll, hogy megnézik a főbb szerveket,kezeket,lábakat,stb...hogy hol tapad a lepény,mennyi a magzatvíz...

2009. okt. 14. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A 12 hetes genetikai ultrahang,ahol elsősorban a tarkóredőt mérik a Down kór kiszűrése végett.Megmérik a fejét,illetve a baba ülőmagasságát.

Biztos minden oké lesz,ne izguljatok kismamaik!

2009. okt. 14. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én már 30 hetes vagyok de válaszolok nektek,hogy nekem milyen volt.a 12.heti uh fontos mert itt nézik meg a nyakiredőt+az orrcsontot.Ezekböl kitudják szürni ha van valami rendellenesség.Dehát miért lenne???Perzse,hogy izgul és fél a kismama,de pozitivan kell gondolkodni:-)))Én még a mai napig is izgulok az uh-ok előtt,ez természetes.De amikor meglátod az uh-on mozogni az szupi érzés.Én kértem róla képet.minden uh-ról.Az idegeskedés neked sem és a babának sem jó.Minden rendben lesz.
2009. okt. 14. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tüneteim: néha húzódó hasfájás, ha tovább fekszem és hirtelen felkelek, akkor mindjárt megjön érzés, a mellem estére bedurran, izomláz szerűen fáj. A szagokat nehezen bírom, napközben többször van hányingerem, de még nem hánytam.
2009. okt. 14. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is, ha a doki nem mondta, akkor nyugodtan, csak ne durván! Amíg neked jól esik nincs gond :)

Szép babavárást!

2010. febr. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!