8hetes kismamam vok, és nemsokára mennem kell a 12hetes genetikai vizsgálatra! Igazábol, nemtom mitöl félek, mert semmi olyat nem csináltam ami miadt baj lehetne, de mégis félek! Igazából, mikor lehet ott baj?
Szia! Én is 8 hetes vagyok(illetve 8 h 6 n). Ne félj! Én már nagyon várom,hogy ott végre jól megnézhessem az én kicsimet:-) Én is nagyon,sőt túl aggódó vagyok,de tuti minden rendben lesz mindkettőnknél,mert nem lehet másképp:-)
Nálad,hogy állnak a tünetek? Mikor voltál uh.-n,mekkora volt a babácskád?
Lányok, én is 8 hetes vagyok. Hogy működik ez a genetikai? Nekem még lesz sima uh jövő hétfőn, akkor kell időpontot kérni? Mi szeretnénk ha a magzatdiagnosztikai központban végeznék a 12 heteset, erről tudtok valamit?
Bocsi, de nem akartam ugyan olyan kérdést kiírni!
Nekem is hasonlóak a tüneteim,plusz volt egy kis barnázgatásom:-( Emiatt félek kicsit. Majd holnap megyek uh ra...
A 12.heti genetikai uh abból áll, hogy megnézik a főbb szerveket,kezeket,lábakat,stb...hogy hol tapad a lepény,mennyi a magzatvíz...
A 12 hetes genetikai ultrahang,ahol elsősorban a tarkóredőt mérik a Down kór kiszűrése végett.Megmérik a fejét,illetve a baba ülőmagasságát.
Biztos minden oké lesz,ne izguljatok kismamaik!
Szerintem is, ha a doki nem mondta, akkor nyugodtan, csak ne durván! Amíg neked jól esik nincs gond :)
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!