Hova menjek genetikai vizsgálatra?
Ma vagyok 10+3 hetes és volt egy hely ahova mentem volna,de olyan történeteket hallottam,hogy most nagyon megijedtem és szeretnék máshova genetikai vizsgálatra menni!!!
Kérlek ajánljatok nekem helyet hova menjek,hogyan kell oda jelentkezni és kb mennyibe kerül!!!
Köszönöm
A 12 heti vizsgálatról van szó!
Második köszi a választ! Hallottam erről a helyről,közelebbit nem tudnál mondani hogy kb mit tartalmaz a vizsgálat és mennyibe kerül?
Köszönöm
Bocsi most látom kettőről írtál, szval nem vagyok pesti,de felmegyek ezért ha jó és tapasztalt klinikáról van szó!!!
Köszönöm
én minden genetikai vizsgálatot az istenhegyin csináltattam, meg vagyok velük elégedve, habár elég drágák.
A Bolgárkerék utcairól is jókat hallottam csak.
Ha "csak" kombinált tesztet csináltatsz, az 28.000 Ft az Istenhegyin. Ha corionbiopsziát vagy amniót csináltatnál, az már nagyon húzós, 60.000 Ft a korionb. és pl amniót nem is csinálnak az istenhegyin,
Ja és második gyerek.Az elsővel is a bolgárkerékben voltam.
Van honlapjuk, telefonon kell jelentkezni...
Köszönöm a válaszokat!
Olvastam már az oldalt csak ugye nem tudok meg árat és hozzá tartozó vizsgálatról semmit!
Még azt szeretném kérdezni,hogy az Uh hány D???
Valamint mennyi időn belül kapok időpontot?
1 hét vagy annál több?
Azért érdekel,h tudok-e még nézelődni és tapasztalatokat szerezni!
Köszönöm
Az Istenhegyi úti genetikai központ ára:
Kombinált teszt (uh+vérvétel) 30 000 Ft.
Nagyon kedvesek, profik, odamész, ha kitöltötted a papírokat, már hívnak is vérvételre, egy nagyon aranyos hölgyemény veszi le. Utána pár perc és hívnak az uh-ra. Tökéletesen felszerelt, profi uh gép, mindent magyaráznak, mutogatnak, nagy képernyős tv van előtted, mindent figyelhetsz, a párodat is kényelmesen leültetik. A vizsgálatról kapsz dvd-t is, ez benne van az árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!