Chorion biposia szükséges? Idén 36éves leszek, és elküldtek genetikai uh. Ra, ahol minden rendben, de chorionboholy vizsgálatra írtak ki 3hét múlva. Folytatás lent
én közben megcsináltattam a kombinált tesztet, de nem tudom mégse eldönteni, hogy ez elég e, v. kell a biposia. Tartok a vizsgálattól.
Eredmények: PAPP-A: 4980, 00miu/L 2,57 MOM Szabad ß-hCG: 24,60 Ng/ml 0,79 MoM Tarkóredő vastagság (NT) 0,80 mm 0,54 MoM szűréseredmény: alacsony kockázat Down kór előfordulása 1:16 000 Ilyen eredménynél kell további vizsgálat? Nagyon rossz az a biposia?
kombinált tesz: 87%
integrált: 94%
4-es teszt: 84%
ráadásul ezek valószínűségszámításon alapulnak, nem a baba kromoszómáit vizsgálják
azt csak amnioval, vagy chorionbiopsziával tudják
37 évesen, 2. terehességnél, jó kombinált teszt után, megcsináltattam az amniot, (ennek 2,5 éve), csak és kizárólag a saját döntésem volt, se orvos, se védőnő ne szólt bele
A korod miatt én mindenképp megcsináltatnám a biopsziát.
A kombinált teszt nem ad 100%-os bizonyosságot.
14:34-nak
Igen az integrált, de ahogy írtam az csak egy valószínőűségszámítás, nem konkrét eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!