Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valami baj van a babaval...

Ha valami baj van a babaval annak van elojele pl. tunetek megszunese vagy valami? Mert 7hetesen voltam a dokinal s 30. ra hivott vissza 12hetes vizsgalatra s mar nagyon parazok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valami rendelleneset észlelsz pl. görcs, vérzés stb... akkor azonnal jelezd az orvosodnak. A terhességi tünetek egyébként változó időpontban jelentkezhetnek.

A 12 hetes UH vizsgálat rutinszerű, a terhesség megerősítése a célja, ekkor már embrióról beszélünk és a szívműködés is detektálható.

Korai terhességben csak a petezsákot látják.

2009. ápr. 23. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, csak ártassz magatoknak vele! Nekem is nagyon nehezen telnek a napok a következő uh-ig, de nagyon örülni fogsz, ha meglátod mekkorát nőtt a picurkád! :)

Semmi baja nem lesz, ne is gondolj rá! Ha a tünetek enyhülnek vagy megszűnnek egyáltalán nem jelenti azt, hogy gond van...Nekem a 9. héttől nem feszül már a mellem , nem vagyok annyira aluszékony sem és hányinger is ritkán gyötör már!

De ha valami problémát észlelsz( erős görcs, vérzés) keresd meg a dokidat!

Kellemes babavárást! :)

2009. ápr. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!