Jövőhét szerdán megyek 12hetes ultrahangra. Szerintetek megengedi az orvos hogy a párom is bejöjjön velem a vizsgálatra? Szerintetek?
Nálunk a doki bármikor megengedte, akár hüvelyi, akár hasi uh volt.
A legtöbb doki jó fej, és nem zavarja őket, ha bent van apuka is.
Ez kórháztól / dokitól függ szerintem.
Mi a 12 hetesen rákérdeztünk, és azt mondták, hogy természetesen bejöhet (kérés nélkül még képet is kaptunk ingyen). A 18. hetinél már nem is kérdeztük, jött be ő is (akkor képet nem tudtak adni sajna). Csak a 0.-on nem volt benn, az hüvelyi volt, de nem is tudott eljönni velünk (képet akkor is ingyen kaptam). Egyébként mi sztk-ba járunk Siófokra, nincs fogadott dokink. Eddig mindenki nagyon kedves volt.
Szép babavárást!
25h kismama
#5-ös vagyok megint.
Biztos beengedik. (A hasinál nem csinálnak semmi olyat, amit ő ne láthatna vagy ne akarna látni). És tényleg az én Párom is mindig nagyon várja, élvezi nagyon, kíváncsi, és meséli ismerősöknek, hogy mit látott. :D
Egyébként a 18. hetin amikor voltunk, meg voltunk lepődve, mert voltak előttem 6-an is, de rajtam kívül csak egy kismamával volt ott a párja. Nekünk ez furcsa volt.
Szép babavárást mindenkinek!
25h kismama
Szerintem is kórház/orvos függő. Magánrendelésen biztos beenged a doki, nálunk a kórházban nem jöhetett be.
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!