Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én most Csütörtökön megyek 12...

Renáta891027 kérdése:

Én most Csütörtökön megyek 12 hetes uh-ra, és azt akarom tudni, hogy akkor doki vizsgál, és kell-e naplósorszám erre a vizsgálatra!?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Neharagudj de nem értelek. Bejelentkezel az sztk-ba h terhesgondozásra jöttél. És igen doki fog vizsgálni.

Vagy mi a kérdés?

2013. ápr. 15. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen naplósorszám? Arra gondolsz ami a beutalón van naplószám, vagy hasonló?

Nem kell beutaló a 12 hetes ultrahangra, ha arra gondolsz. Természetesen egy szülész-nőgyógyász szakorvos vagy főorvos fogja az ultrahangot csinálni, az ultrahangon kívül más vizsgálatot nem csináltak soha, mikor a kötelező ultrahangokra mentem.

2013. ápr. 15. 10:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták,hogy erre az ultrahangra beutalóval kell menni,amit a védőnő ad,de én nem kaptam semmit!
2013. ápr. 15. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg nálunk itt Salgótarjánban úgy van,hogy csak délután csinál doki ultrahangot,de nekem reggel kell mennem!!
2013. ápr. 15. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor passzolom, nálunk csak a vérvételre kell beutaló és a belgyógyászati vizsgálatra, vagyis az EKG-re. Nekem mindig nőgyógyász adta a beutalót, sose a védőnő. De ultrahangra nem kell nálunk beutaló, alapból nem kell beutaló a nőgyógyászatra se az SZTK-ba, vagy Nővédelmi Központba se.
2013. ápr. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!