Dohányoztál terhesen?
Igen.
Nagyon erős dohányos voltam, és nem várt baba volt, nem volt időm előtte letenni, akkor meg azt mondta a doki,hogy napi 4-5 szállal kevvesebbet ártok, mintha elvonási tüneteim lesznek. 3250grammos, 54 centis egészséges kisfiam született, időre :)
Cigarettaztam a terhessegem vegeig. Nagyon szegyellem magam erte. De egyszeruen nem tudtam leszokni. Ha nem gyujtottam ra, elkezdtem izzadni, fajt a fejem, neha el is ajultam.
Ennek ellenere problemamentes terhessegem volt, a baba 3640 grammal szuletett teljesen egeszsegesen:)
Első terhességemnél azonnal letettem, sajnos elvetéltem..
Másodiknál nem tudtam, egyszerűen nem ment, csökkenteni tudtam csak.. egészséges lett :D
Első babámnál csökkentettem 2-3 szálra, volt, h napokig nem kellett, koraszülött lett 1600 grammal.(Baja nincs, hála a Jóistennek).
Második terhességemnél nagyon stresszes környezetben éltem, nem mentség, de nem tudtam letenni, többet is szívtam.A babám szerencsére teljesen egészségesen, időre, 3500 grammal született.Nem mondom, h az én érdemem csak fura.
Ismerek olyat akinek 7 gyereke van (nem romák) mindegyikkel dohányzott végig, makkegészségesek, de olyat is, szomszédom volt aki szó szerint drogfüggő volt a terhessége alatt is és totál egészséges gyerekeket szült.Na ez már nagyon meredek.Viszont a másik véglet:Rokonom teljesen egészségesen él és a terhesség alatt is tette, mégis 2 babáját vesztette el, egy halva született és 1 lett neki aki beteg....Fura az élet.Nagyapám 90 éves koráig szinte ette a cigit és egészségesen, végelgyengülésben halt meg, anyukám soha rá nem gyújtott, semmi és 55 évesen halt meg tüdőrákban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!