Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor dohányzik a kismama,...

Amikor dohányzik a kismama, tényleg fulladozik a pocaklakója?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem, ha minden cigi esetében 5 centit kevésbé nyílna az ablak és a hűtő, napi 10 szálnál éhen vesznél.

Aki babát vállal, a minimum, hogy az alapvető tápanyagokat biztosítja neki. A méhlepényt hazavágja a cigi, és ehhez még csak képzettnek sem kell lenni, hogy felfogja valaki. ÉS tudod? Igen. Megvetem azt, aki nem teszi le!

2013. ápr. 12. 17:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó mit akadsz már ki ennyire, csak egy kérdés volt...
2013. ápr. 12. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem a szó szoros értelemben kell az ilyesmit felfogni. A dohányzás nyilván káros de azt olvastam hogy aki nem tud teljesen leszokni az elvonási tünetek miatt annak napi egy két száll megengedett. Persze ez nem dicséretes, de az elvonási tünetek is okozhatnak gondot. Sokan szívják és van egézséges babájuk és sokan nem de szülnek beteg babákat. Attól még nem helyes dolog. Szóval aki babás ne szívja, vagy legalább alapra csökkentse.
2013. ápr. 12. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:

8-as nem lehetne kicsit kevesebb felkiáltó jellel? Miért akadsz ki ennyire? Ez sem tesz ám jót a babádnak, nem csak a fulladozás, olvass csak utána!

Kedves Kérdező! Azért szerintem a fulladozást nem úgy kell elképzelni mint ahogy mi fulladozunk, de kevesebb oxigénhez jut, mintha a kismama nem dohányozna. Le is tettem a cigit amikor kiderült hogy kisbabám lesz :) Ha esetleg Te is pozi tesztes dohányzó vagy, próbáld meg letenni. Ilyenkor sokkal könnyebb, hiszen van Kiért megtenni ezt a nagyon nehéz lépést.

2013. ápr. 12. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. én i s letettem egyből ahogy megtudtam, ismerek olyat aki nem volt rá képes.... megmondom őszintén az engem nem érdekel csúnya dolognak tartom mert még most is szívja tudom, és szoptat... de ez az ő döntése az ő gyereke , mindenki úgy cselekszik ahogy jónak látja, én nem ítélek el senkit annyira nem is érdekel más. én nyugodt vagyok hogy megtettem mindent h egézségees gyerekem szülessen , ezt mindenkinek magában kell letisztáznia , h mi a fontos.
2013. ápr. 13. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!