Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Bárki" megfoghatja a terhespo...

"Bárki" megfoghatja a terhespocakod?

Figyelt kérdés
Emlékszem, még évekkel ezelőtt mondtam anyumnak, h nekem nagyon fura, h az emberek felhatalmazva érzik magukat, h a kismamák pocakját fogdossák, csak azért, mert a babamozgásra kíváncsiak. Anyum azt mondta, azért érzem így, mert még sosem voltam terhes, akkor majd nem fog zavarni, mert msákpp élem meg. természetesnek érzem majd. Hát,, most várandósan (már javában rúg, mozog a babám) is ugyanígy érzek. Van, akinek boldogan, magamtól mutatom, de van, akinek nem is hagynám... Ti hogy vagytok vele?

2013. ápr. 9. 19:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Totál igazad van! Én a férjemnek, meg anyukámnak mutogatom szívesen! De amikor a szomszéd is jön felém...előtte meg nem is köszönt, most meg jön taperolni? Nekem ez egy intim dolog a babámmal! Akit akarok, azt bevonok!
2013. ápr. 9. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Én amúgy sem szeretem ha hozzám érnek, és ez várandósan sincs más képen. A férjem megfoghatja azt szeretjük, de más nem nagyon. Nagyon közeli rokonok 1-1, de nem igazán van rá igény, szerencsére. :D
2013. ápr. 9. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Én sem engedem sokaknak, hogy tapizzák a hasam. Szüleim és a Párom megfoghatja, de ők is megkérdezik (persze,a Párom nem), hogy megfoghatják-e, előtte, ahányszor megérintenék. De persze, nekik engedem, de nekik is pólón keresztül. Meztelen hasam csak a Párom foghatja.

Szerintem amúgy bunkóság is. Milyen jogon gondolja bárki, hogy csak úgy lehet ezt? Ne hagyd, ha neked nem esik jól, akkor meg pláne ne.

Boldog babavárást!

2013. ápr. 9. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Bárkinek nyilván nem, de a családnak, barátaimnak simán megengedtem.
2013. ápr. 9. 19:18
 5/13 A kérdező kommentje:

utolsó:

hát, én a családtagok és a barátok közül is "válogatok" valahogy.

1.

no igen, ilyesmiről beszéltem én is annak idején, amikor láttam h hárman félkörívben közrefogják a kismamát és tapizzák a pocakját, h "na én most éreztem", "itt, itt!", "nálad rúgott?" :-). mint valami cirkuszi látványosság.

2013. ápr. 9. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt, tőlem a barátok is megkérdezték. Hangulatfüggő volt igazából. De alapvetően nem zavart.

Az kifejezetten jó emlék, amikor az értekezlet közepén a főnök úgy dumált, hogy közben két kolléganőm "ellenőrizte" melyik részre hogy reagál a babóca :-)

Ha ismeretlen akarta megfogni, azt nem engedtem.

2013. ápr. 9. 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a (leendő) nagyszülőknek,közeli barátnőknek,húgomnak,párom nővérének,közeli barátnőknek szívesen mutogatom,de pl. még eszembe nem jutott,hogy anyósom nővérének megmutassam a pocakom.De ők sem "érdeklődnek" iránta.
2013. ápr. 9. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem még ugyan nincs gyerekem, de eddig eszembe sem jutott, hogy lehetnek ilyen emberek!:O Nekem eddig egy barátnőmnek született babája és a terhessége alatt is találkoztunk párszor. Én csak annyit kérdeztem, hogy milyen érzés, amikor mozog a baba és magától felajánlotta, hogy fogjam meg a hasát. Elég idegen volt, mivel eleve nem nagyon szeretek másokat fogdosni, de nagy élmény volt, úgyhogy örülök, hogy nem hagytam ki!:) Ennek ellenére még csak eszembe sem jutott volna, hogy magamtól hozzáérjek a hasához!:O Mik vannak, hihetetlen!:)
2013. ápr. 10. 07:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez teljes mértékben típus kérdése. Esetemben ez úgy néz ki, hogy a kislányom és a párom bármikor megfoghatja a hasam kérdezés nélkül is, hisz ez természetes. Ha a mh-en kolléganőm szerette volna megfogni, előtte azért megkérdezte és megengedtem neki, mert kedveltem. Viszont ha olyan ember simogatná meg, akit nem érzek magamhoz közel vagy alapból nem szeretem, akkor valószínűleg már a tudtára adnám mielőtt kérdezne, távolabb állnék a szokásosnál, hasamra tenném a kezem stb. Szerintem annak engedd meg, akinél nem zavar, hogy megfogja!
2013. ápr. 10. 08:33
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
ilyen "komoly" problémáik is csak nőknek vannak, ha nem akarod akkor annyit kel mondani hogy: NEM, tudom-tudom fura dolog ez hogy így egyenesben megmondod a véleményed, de mi férfiak több ezer éve ezt csináljuk és működik, higgy nekem próbáld ki te is
2013. máj. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!