"Bárki" megfoghatja a terhespocakod?
Figyelt kérdés
Emlékszem, még évekkel ezelőtt mondtam anyumnak, h nekem nagyon fura, h az emberek felhatalmazva érzik magukat, h a kismamák pocakját fogdossák, csak azért, mert a babamozgásra kíváncsiak. Anyum azt mondta, azért érzem így, mert még sosem voltam terhes, akkor majd nem fog zavarni, mert msákpp élem meg. természetesnek érzem majd. Hát,, most várandósan (már javában rúg, mozog a babám) is ugyanígy érzek. Van, akinek boldogan, magamtól mutatom, de van, akinek nem is hagynám... Ti hogy vagytok vele?2013. ápr. 9. 19:02
11/13 A kérdező kommentje:
10.
szövegértés :-)
Én nemet mondok, mert zavar. A kérdés az volt, h más kismamát is zavar-e.
2013. máj. 17. 22:23
12/13 anonim válasza:
11
feltételes módba írtad, ebből azt vettem le hogy még senki, se akarta akit nem akartál
de ha félreértettem bocsánat :))
13/13 A kérdező kommentje:
nem probléma :)
2013. máj. 18. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!