Amikor dohányzik a kismama, tényleg fulladozik a pocaklakója?
Már hogyne érezné a baba!!Mivel a ciginek a füstje bejut a véráramodba,ezt a babád is érzi,és károsítja őt is ugyan úgy mint téged..mivel a ciginek a füstje a véráramodban pusztítja a friss oxigént,így a babádtól is elvonja,mivel a te véreden keresztül jut a babád is az oxigénhez!!!És igen,mivel a füst miatt nem jut a babád elég friss oxigénhez,ezért oxigénhiányos állapot léphet fel,magyarul fulladozik odabent!!!Erről én is olvastam,és igaz én nem dohányzó vagyok,de azóta mégjobban kerülöm a dohányos embereket,mert mindig eszembe jut,hogy ha beszívom a cigifüstöt a babám fulladozni fog tőle csak úgy mint én is!!Olvassatok utána nyugodtan,nagyon is hatással van a babára a cigifüst!!
36+3 hkm
Ha nem zavar kedves 9-es arra válaszoltam!!IGEN FULLADOZIK,mivel az anyai vérben nincs elég friss oxigén ami kellene a kicsinek,ezért fulladozni kezd!!Szerintem kettőnk közül te vagy az,akinek vannak szövegértési problémái,már bocsi!!!
Néha tényleg elképedek azon,hogy itt mennyi tudatlan ember van..ott van a pocakotokban a babátok,de közben fogalmatok sincs arról,hogy milyen összeköttetésben áll veletek!!!Na de ez legyen a ti problémátok,csak nem kellene úgy adni választ a kedves kérdezőnek,hogy közben még nektek sincs fogalmatok pár alap dologról!!!És így vannak félre informálva a kedves kismamák!!
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!