Van most itt kismama, akit pocaklakója nem hagy aludni?
Figyelt kérdés
Mert én már nagyon álmos vagyok, de annyira mozog,hogy szinte fáj és nem bírok tőle elaludni.. Nézem a tévét is és már lecsukódik a szemem:-( Már-már szörnyű.... 36hkm.2012. júl. 14. 23:18
1/6 mizuzizu92 válasza:
igen már régóta csinálja ezt velem a pici fiam !
Borzasztó rossz apa szokta nyugtatgatni , míg el nem alszok de éjjel újra kezdi.
35hkm
2/6 anonim válasza:
Leragad a szemem, de sehogy nem jó. Vagy nyomom, vagy kirúgja a fél oldalam. :)
Végre aludhatnék, jó az idő... :D
ÜDv, 39 hkm
3/6 mizuzizu92 válasza:
Már nem férnek a bőrünkbe :)
4/6 anonim válasza:
Nálam aztán ilyen nincs. Második napja alig hallat magáról.
Bár aludni én sem tudtam és nem is tudom, miért.
37hkm
5/6 anonim válasza:
Én még csak 27 hetes vagyok, de hajnal 4, 5 óra között rendszeresen felébreszt. Nagyon aktív kislegény.
6/6 anonim válasza:
Én meg csak 21 hetes vagyok, de a pöttöm éjféltől egészen 2-3 ig is ficánkol. Tegnap csak úgy volt hajlandó megnyugodni, hogy kiültem a szobánk előtti ikeaszékbe, hintáztam egy kicsit és beszéltem hozzá... hajnali 3-kor :( De legalább ma tudtam 11-ig aludni kivételesen. :) (ja külföldön élek, itt már délután fél három van, még mielőtt valaki hülyének nézne :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!