Az a kismama aki nem ismeri a vércsoportját annak megnézik?
Felmerült bennem a kérdés hogy mostanság nem nagyon nézik a csecsemők vércsoportját,csak ha az anyuka RH-. Ha szerencsére nem történik semmi baj ami miatt kellene a vércsoport,akkor ha oda kerül a sor a kismama honnan fogja tudni??? Akkor megnézik majd? Állítólag drága a vizsgálat ezért hanyagolják,de egy kismamánál fontos hogy tudják.
Nem értem a logikát,miért nem akkor nézik mikor megszületett? Vagy lehet hogy a kismamának fizetni kellesz érte!
Azt hiszem az első vérvételből megmondják a vércsoportod,de a 2.-ból biztosan.
23hkm
Terhesen? Ha így van miért nem nézik már meg gyerekként? Nem értem!
Én sem tudom mi a lányom vércsoportja(2,5éves),ezért is gondolkodtam el ezen,hogy mi van ha majd ő fog babát várni.
Minden terhességnél megnézik az anya vércsoportját. Biztos, ami biztos alapon. Nehogy valami tévedés legyen.
A gyerekem vércsoportja pedig a kórházi zárójelentésben szerepel.
Gondolom így se úgy se olcsóbb a vizsgálat,akkor meg miért nem nézik már születéskor,mikor később úgy is kell?
Ezt nem értem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!