Az a kismama aki nem ismeri a vércsoportját annak megnézik?
Felmerült bennem a kérdés hogy mostanság nem nagyon nézik a csecsemők vércsoportját,csak ha az anyuka RH-. Ha szerencsére nem történik semmi baj ami miatt kellene a vércsoport,akkor ha oda kerül a sor a kismama honnan fogja tudni??? Akkor megnézik majd? Állítólag drága a vizsgálat ezért hanyagolják,de egy kismamánál fontos hogy tudják.
Nem értem a logikát,miért nem akkor nézik mikor megszületett? Vagy lehet hogy a kismamának fizetni kellesz érte!
Nem, én Rh+ vagyok. De biztos, hogy következő terhességnél is megvizsgálnak, mert ahogy az utolsó is írta, súlyos következményei lehetnek egy esetleges tévedésnek!
Ez a protokoll. Kötelező vizsgálat, elvileg nem lehet kihagyni.
Utálod, ha szurkálnak? Mert én nagyon, de szinte már megszoktam, és közben mindig a gyerekemre gondoltam.
Ha + vagy,mikor szültél hogy neked rajta van a zárón a gyerek vércsoportja???
Amúgy tényleg utálom ha szurkálnak,de nincs vele bajom,tudom hogy fontos!
Én is 2010-ben szültem,és nincs rajta!
Most már végképp nem értem kinek írják le kinek nem???
Neked van gyereked?
Szerintem minden gyerek vérét megvizsgálják születéskor, függetlenül ettől az ellenanyag mizériától.
És a terheseknek nem kell ezért külön fizetni.
Nem értem mi a gondod.
Rh+ vagyok, budapesti egyetemi klinikán szültem 2010-ben, kicsit előbb jött, megfigyelés miatt inkubátorban volt pár napig, de ennyi, és aztán az elég részletes zárójelentésben ott szerepel a vércsoportja.
Nem tudom, hogy a mi esetünk extrémnek számít-e, vagy minden babánál megvizsgálják. Én úgy tudom, hogy pici vért szoktak venni a babáktól, és megvizsgálják. De javítson ki valaki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!