Kedves Kismamák! 32. hetes kismama vagyok es megjelent a mellemen a striák, mit tegyek?
Minden nap mozgok valamit,joga,pilates.
Már 7 honapja kenem magam striak elleni kremmel + mandulaolajjal.
180 gr ch -s dietan vagyok terhessegi cukor miatt,tehat nem is ehetek sokat,update termekeket eszem.
27 eves vagyok es a borom is nagyon szep volt...eddig.
A csaladomban nem jellemzo,hogy striak legyenek.
Mit csinalhatok rosszul? A hasamon semmi nincs,viszont a mellemen tele lett egyik naprol a masikra piros csikokkal,es ma reggelre pedig a labamon is vagyis a combonon a hasam alatt.
Totál kivagyok,ez mar visszafordithatalan.ugy hallottam.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez ellen nem tudsz mit tenni, mert ez genetika.
37 éves vagyok, harmadik babánkat várjuk, soha sem kentem magam semmivel, még csak néha sem, hatalmas hasam van, és egy darab csíkom sincs sehol sem.
Talán majd szülés után elhalványulnak...
32 hkm
ez ellen nem tudsz tenni. az elejétől kentem magam mindennel, a melleim mára úgy néznek ki, mint a napocska.. a hasamon nekem sincs semmi, ellenben a derekamon. nekem oda jön a felesleg, reped is jócskán, de a melleim a legdurvábbak. és ezekre hiába a krém, az olaj, bármi, nem fognak elmúlni, csak halványodni. a helyük mindig meg lesz, de hát valamit valakiért, nem?
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!