Csak a hormonok miatt gyűlölöm?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, a párommal megbeszéltük, hogy elvetetjük (fogamzásgátló tabi mellett lett) . én 20 ő 26 de én úgy érzem, hogy bizonytalan vagyok, ő meg nem. még a magánkórházat is kifizette, h "jobban érezzem magam". úgy érzem, h néha gyűlölöm amiért ilyen helyzetbe kerültünk, de néha meg úgy érzem h ő a mindenem... de aggódom amikor eljön az "utolsó önző r.hadék vagy" érzésem...2013. ápr. 8. 15:56
1/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez az érzésed mitől lehet, de ha bizonytalan vagy akkor ne tedd meg! Üljetek le mégegyszer beszéljétek át! Jót tesz ilyenkor ha leülsz megbeszélni egy jó baráttal vagy az anyukáddal, és párod is tegye ugyanezt. Egy életről döntötök, ne feledd! Az "utolsó önző r.dék vagy " érzés is valószínű az miatt lehet mert ő döntött és úgy érzed ez végleges! Ilyenkor egy nőnek nagyon sok megértésre van szüksége! Nem arra hogy : "adok pénzt magán kórházra" Rágjátok át még egy párszor! Ha te szeretnéd a babát mond meg neki, és mond el azt is, hogy ha el kell vetetni a babát, már lehet hogy máshogy fogsz ránézni , ugyanis, ha ez miatt érzel így , nem hiszem hogy az abortusz után sokáig együtt maradtok!
2/21 anonim válasza:
nem csak a hormonok miatt. azért is, mert úgy érzed, a babával együtt téged is elutasít... azaz titeket utasít el. mert te együttérzel a babával és úgy érzed, h ő meg cseppet sem. te félsz is, de közben ragaszjodsz is hozzá, ő meg csak szabadulna.
3/21 anonim válasza:
Beszéltetek erről?
Mármint hogy bizonytalan vagy. Mert ahogy írod, megbeszéltétek. De ahogy egy nő sem, úgy egy férfi sem gondolatolvasó, ha bármi kételyed van, vagy lelki dolgod mondd el neki, hogy tudja ő is és annak fényében beszélgessetek tovább. Ez "sajnos"közös döntés kell legyen, de ahogy írod melletted áll a párod, sajnos sem ő sem te nem tehettek róla, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. Nyilván a te tested, lelked sínyli meg jobban, de próbáljátok meg együtt átvészelni, nem egymást bántva, ha már végérvényes a döntésetek.
4/21 anonim válasza:
igen, mindenképp mond el neki, h te bizonytalan vagy, mert ha eerről nem beszéltek és úgy vágsz bele a műtétbe, az tönkreteheti a kapcsolatotokat. szerinted kategorikusan elzárkózna az elől, h megszülessen a babátok, akkor is, ha elmondod neki, h te bizony elgondolkodtál rajta?
5/21 A kérdező kommentje:
átbeszéltük persze, de ő próbálja úgy lekezelni, hogy "csak egy magzat még, nincs érzése"... meg h "te amiatt érzed így magad h ilyeneket olvasol" akárhányszor próbálok vele beszélni ezt kapom
2013. ápr. 8. 16:14
6/21 anonim válasza:
Tabi mellett teherbe esni....azon kell elgondolkodni,hogy ép lesze e így a gyerek. Én bogyó nélkül estem teherbe anno de én akartam elvetetetni. 18 voltam,parom 27. Ő megtartotta volna de nekem annyira hiányzott érettsEgi előtt mint mókusnak az erdőtűz. Nem utált meg, szimplán felnőtt ember módjára megértette hogy most nem kell. Azóta is együtt vagyunk és várja a tervezett babát....amit én.még mindig nem...szedek gyógyszert de elkeserítesz hogy neked.igy is becsúszott. Bár az igaz hogy a pontosság fontos,nem felejthető ki egy tabletta sem.
7/21 anonim válasza:
kérdezhetek még valamit? ha ő a kezdetektől örülne a hírnek, akkor te (is) megtartanád?
8/21 anonim válasza:
6. azon nem kell elgondolkozni, h ép lesz-e a baba. a mai modern tabletták nem károsítják a magzatot!
9/21 A kérdező kommentje:
igen, hiába nincs fényes anyagi hátterünk...nem élünk rosszul de egy babával össze kéne húzni magunkat... de inkább lemondanék dolgokról, csak ne lebegjen ez felettem egy életen át. egy baba vidámságot, örömöt hoz, nem pedig ezt a reakciót
2013. ápr. 8. 16:24
10/21 anonim válasza:
Ha nem akarod elvetetni akkor ne vetesd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!