Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyai hormonok? Nem örülök?

Anyai hormonok? Nem örülök?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült,hogy baba van,de még nem érzem azt a nagyon nagy örömöt mint kéne?Nektek mikor jött a nagy happy?:)
2013. márc. 12. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
szerintem tök normális. én azt hittem, majd ugrálni fogok összevissza, erre csak lestem a csíkra:D persze baromi boldog vagyok, de nem olyan kitörő lelkesedés, szerintem azért se, mert nem próbálkozunk évek óta. holnap megyek UH-ra, lehet akkor azért már jobb lesz:)
2013. márc. 12. 17:54
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
jaj ne aggódj!! Emiatt ne érezd kellemetlenül magadat! Én terveztem, és nagyon vártam a terhességet, mégis amikor megtudtam... bele gondoltam, hogy ez visszafordíthatatlan... kicsit talán meg is bántam, pár hét múlva megszületett barátnőm babája, és megfordult bennem minden!! Alig vártam a saját babámat...most éppen beteg a picikéje, és nem alszanak napok óta, most megint berinyáltam! :) Majd kialakul!!! Több mint fél éved van felkészülni!! Üdv: 15 h.km
2013. márc. 12. 17:58
 3/15 klopusz ***** válasza:
67%

Szia!

Én sem éreztem semmi nagy hurrázást, talán azért, mert ezt teljesen természetesnek tartottam.

Hozzáteszem, hogy a szülés után sem, majdnem egy hónapig csak elláttam a lányomat, de különösebben nem érdekelt - utólag sejtem csak, hogy ez szülés utáni depresszió volt.

Lényeg az, hogy nyugi! Ma oltári divat akkora feneket keríteni a terhességnek, mintha ez valami extrém, hihetetlen dolog lenne. Szerintem ez marhaság, hiszen ez a világ legtermészetesebb dolga.

Remélem, segítettem.

2013. márc. 12. 17:59
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

O majd ha meglatod az elso ultrahangot, vagy azt, amelyiken mar majd fel lehet ismerni (kezet labat), ugy fogsz vigyorogni, mint a tejbetok:D parom is, addig nem tudta aterezni az egeszet, s aztan le se lehetett vakarni rola a vigyort:D (mondjuk o talan azert nem, mert o a ferfi) Majd aterzed, es mar elkezdhetsz hozza beszelni, ezzel is hozzaszoktatod magadat a gondolathoz. Nem baj, ha meg nem ujjongod tul, lesz meg ra idod:D

Egyebkent gratulalok!

2013. márc. 12. 18:11
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Még sokkos vagy :D

Nekem az első olyan ultrahang (6+4 hetesen) volt a fordulópont, amikor a kis szívverését is hallottam, na akkor bőgtem mint a záporeső, és vigyorogtam a körúton mindenkire, mint a tejbetök :)

Gratulálok!

2013. márc. 12. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem véletlenül szokták mondani, hogy a terhesség végén nem csak baba, hanem anya is születik.:)) Ahogy múlik az idő, és egyre többet tudsz majd róla, egyre inkább érzed, hogy él és fejlődik, úgy növekszik majd benned is a boldogság és a szeretet iránta.
2013. márc. 12. 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Amikor pozitívat teszteltem,bepánikoltam,nem tudtam mit csináljak,de azért örültem,azt nem mondom,hogy nem,csak...hirtelen nem is tudtam mit mondani.Aztán teltek a hetek,és boldog voltam,de tudjátok az a mindent elsöprő érzés,nem volt.Féltem,vigyáztam rá,de nem fogtam fel.Aztán megszületett,és amikor megláttam elsírtam magam,nem tutam mit mondani neki,valami olyasmit hümmögtem,hogy "szia,hát itt vagy?" És ez volt a nagy mondandóm.Tudom speech királynő vagyok:D Amikor este tizenegykor ott feküdtem a kórterembe rám jött egy hatalmas "MI VAN??" érzés.Nem hittem el,hogy anya vagyok,nem gondoltam abba bele mit jelent ez,szóval rendesen berezeltem.Az első pár hét úgy telt,hogy szerettem,féltettem,bármit megadtam volna neki,de valahogy mégsem voltam happy.4 hetes volt,amikor felfogtam aki körülöttem történik,és akkor tudtam úgy nagyon-nagyon igazán szeretni.8 hónapos,amit most érzek iránta,arra asszem' nincsen kifejezés.Szóval nyugi:))
2013. márc. 12. 18:28
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, nem az első reakciódon múlik, hogy jó anya leszel-e. Még bőven van időd hozzászokni a gondolathoz! :-)
2013. márc. 12. 18:55
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
az én helyzetem speciális, mert védekezés mellett fogant a baba úgy, hogy most,életemben először nagyon nem vagyunk jó anyagi helyzetben. valahogy minden összejött. kétségbeestem és sírtam vagy másfél órán keresztül megszakítás nélkül, a párom meg csak nézte, h honnan jön ennyi könny belőlem. már aznap este lenyugodtam és éreztem, h szeretem a kicsit, pár nap múlva meg már én voltam a legsziklaszilárdabb leendő anyuka és soha meg nem mondtad volna, h ez a nő rendesen sokkot kapott, amikor meglátta a teszt eredményét... szerintem sokaknak lehet ijesztő az elején, csak erről nem szoktunk beszélni.
2013. márc. 12. 19:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok,megnyugtattatok...:) Ma volt az első uhg-m nagyon korán észrevettük,kb 4 hetes vagyok....De az uhg képre mikor felém fordították a monitort csak annyit tudtam kinyögni hogy "tejóisten"!!!!:D
2013. márc. 12. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!