Anyai hormonok? Nem örülök?
Szia!
Én sem éreztem semmi nagy hurrázást, talán azért, mert ezt teljesen természetesnek tartottam.
Hozzáteszem, hogy a szülés után sem, majdnem egy hónapig csak elláttam a lányomat, de különösebben nem érdekelt - utólag sejtem csak, hogy ez szülés utáni depresszió volt.
Lényeg az, hogy nyugi! Ma oltári divat akkora feneket keríteni a terhességnek, mintha ez valami extrém, hihetetlen dolog lenne. Szerintem ez marhaság, hiszen ez a világ legtermészetesebb dolga.
Remélem, segítettem.
O majd ha meglatod az elso ultrahangot, vagy azt, amelyiken mar majd fel lehet ismerni (kezet labat), ugy fogsz vigyorogni, mint a tejbetok:D parom is, addig nem tudta aterezni az egeszet, s aztan le se lehetett vakarni rola a vigyort:D (mondjuk o talan azert nem, mert o a ferfi) Majd aterzed, es mar elkezdhetsz hozza beszelni, ezzel is hozzaszoktatod magadat a gondolathoz. Nem baj, ha meg nem ujjongod tul, lesz meg ra idod:D
Egyebkent gratulalok!
Még sokkos vagy :D
Nekem az első olyan ultrahang (6+4 hetesen) volt a fordulópont, amikor a kis szívverését is hallottam, na akkor bőgtem mint a záporeső, és vigyorogtam a körúton mindenkire, mint a tejbetök :)
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!