Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örülök de mégse?

Örülök de mégse?

Figyelt kérdés
Párommal évek óta nagyon jó a házasságunk próbálkozunk össze hozni egy gyereket de sikertelen. Ma voltunk Mamáéknál egyszer csak beállít bátyám és a barátnője és bejelentik, hogy terhes 7 hetes. Megkért sógornőm, hogy legyek a keresztanyja persze örültem. Láttam mamámon, hogy mennyire boldog. Nekem viszont rosszul esett mert én azt akartam, hogy az én gyerekem legyen az első dédunokája. Gonosz vagyok? Már sírok fél órája.. :(

2013. jan. 13. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy gonosz,ez egy természetes emberi érzés.

Valószínűleg én is hasonlóan reagáltam volna,biztosan engem is bántott volna valahol a dolog.

De azért ne sírj,mert az a dolgon nem változtat sajnos.

Kitartást és mielőbbi gyermekáldást Nektek!

2013. jan. 13. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy gonosz!

Érthető amit érzel, hidd el mindannyian igy reagálnánk!

Képzeld én meg olyan buta vagyok, hogy amiota terhes vagyok 2szer azért sírtam, mert megijedtem, hogy nem leszek jo anya :D

2013. jan. 13. 18:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Biztosan jó anyuka leszel :)

Ezen ne sírj. Gratula a babához. :)

Mikorra várod?

2013. jan. 13. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Júli 16 :)

mióta próbálkoztok?vezetsz naptárat vagy bármit amin nyomon követed a ciklusod? ovud?

2013. jan. 13. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:

:)

Igen vezetek egy naptárba. Fél éve próbálkozunk.

De most is késett a menstruációm és már kezdtem örülni de aztán megjött.

2013. jan. 13. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy idegőrlő, de azt mondják 1 év védekezés nélküli folyamatos próbálkozás mellett ha nem esel teherbe akkor kell orvoshoz fordulnod!

Mi lenne ha a következő hónapban nem csinálnál semmit?Vagyis csak élveznétek amikor akarjátok, de nem vezetnél semmit?

2013. jan. 13. 19:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk róla, hogy elmegyünk orvoshoz mind a ketten. Csak 2 hét múlva leszünk egy szakba mikor délután betudnánk menni orvoshoz. Majd akkor megyünk. :)
2013. jan. 13. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy gonosz!

Én a hugommal kapcsolatban éreztem ezt!Ők nem terveztek babát,mégis becsúszott.Én már akkor kb.3 éve szerettem volna babát az akkori párommal.Boldog voltam,de sírtam is,hogy miért igazságtalan velem az élet.Azóta a hugom kislány már 5 éves,én közben sajnos elvesztettem egy babát a mostani párommal,most pedig 15 hetes vagyok és eddig úgynéz ki,hogy végre megvalósulhat a legnagyobb álmom,hogy édesanya lehessek!!! :)

2013. jan. 13. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Buta! Nem vagy te gonosz! Én még fiatal vagyok.(23) A párommal több, mint 1,5 évig próbálkoztunk mire végre babás lettem. Ha tudnád hány éjszakán át sírtam a körülöttünk "becsúszott" gyerekek miatt :D Persze örültem a többieknek, de mélységesen bántott, hogy mi "szenvedünk" nekik meg 2-3 hónapos kapcsolatba jön a pici.

Úgyh fel a fejjel és kitartás! 21hkm

2013. jan. 14. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha nem sértődsz meg, néhány tipp: cickafarkfű tea, kismama vitamin és póckold fel a popsid szex után 20-25 percre, biztos vagyok benne, h nekünk ezek segítettek :)
2013. jan. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!