Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt valaki úgy, hogy az UH_n...

Járt valaki úgy, hogy az UH_n csak a baba zacsiját látták, aztán kiderült mégse fiú és a nunija volt?

Figyelt kérdés
A fütyköst nem látta.
2012. máj. 30. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán lehet ilyen, van is ilyen. A lányok dudorja teljesen ugyanolyan sima uh-n, mint a herezacsi (kuki nélkül). 3D-s uh jobban ki lehet venni talán....
2012. máj. 30. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen nekem elnézték egy 15. heti 4D-n. Mutogatta a nő, hogy ez bizony fiú, nézzem csak meg, itt-meg ott van a bizonyíték, de a fütyit én nem láttam...:S

Szóval nem hittem neki, pedig teljesen biztosra állította. Másnap a kórházban 2D-n már kislány volt. Azóta is kislány, amit az amniocentézis eredménye meg is erősített. :)

26 hkm

2012. máj. 30. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez az,hogy a kukacát nem láttuk és a doki se annyira erőltette meg magát csak mondta,hogy fiú. De valahogy nem merek még kék dolgokat venni. Az első babánál,amikor mondták,hogy fiú rögtön vettem a kék ruhácskákat és nem kételkedtem.

Most meg nagyon bizonytalan vagyok és azon gondolkodom megvárom a következő UH-t.

Talán az anyai ösztön mondatja velem,hogy várjak még? :)

Amúgy 28hetes vagyok és egy hete voltam dokinál. Eddig nem láttak egyáltalán a lába közé és most is csak a "zacsiját" látták.

2012. máj. 30. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudok ilyeneket mint ti, hogy miből, meg hogyan látta, meg se mertem volna kérdezni. A 18 hetes, és a 32 hetes UH-n is egyértelműen fiút mondtak, akkor még ez se biztos???? Azt beszéltük védőnővel, hogy nem a zacsiból meg ilyenekből mondja csak, hanem combcsont-hossz meg más is utal a nemére. Védőnő tizenakárhány éve alatt egyetlen egyszer tévedtek nemet azt mondja. Baromira remélem, mert mi már itthon bekékültünk.
2012. máj. 30. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A környezetemben most két olyan eset is volt, hogy fiút vártak (az egyik három lánytesó után végre valahára), és lánykák születtek. Tulajdonképpen nem értem ezt hogy lehet végig benézni, de megesik.
2012. máj. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!