Járt valaki úgy, hogy az UH_n csak a baba zacsiját látták, aztán kiderült mégse fiú és a nunija volt?
Igen nekem elnézték egy 15. heti 4D-n. Mutogatta a nő, hogy ez bizony fiú, nézzem csak meg, itt-meg ott van a bizonyíték, de a fütyit én nem láttam...:S
Szóval nem hittem neki, pedig teljesen biztosra állította. Másnap a kórházban 2D-n már kislány volt. Azóta is kislány, amit az amniocentézis eredménye meg is erősített. :)
26 hkm
Ez az,hogy a kukacát nem láttuk és a doki se annyira erőltette meg magát csak mondta,hogy fiú. De valahogy nem merek még kék dolgokat venni. Az első babánál,amikor mondták,hogy fiú rögtön vettem a kék ruhácskákat és nem kételkedtem.
Most meg nagyon bizonytalan vagyok és azon gondolkodom megvárom a következő UH-t.
Talán az anyai ösztön mondatja velem,hogy várjak még? :)
Amúgy 28hetes vagyok és egy hete voltam dokinál. Eddig nem láttak egyáltalán a lába közé és most is csak a "zacsiját" látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!