Pánik? Vagy csak a hormonok?
Egészen mostanáig nem tudták meg mondani a baba nemét, fütyit nem láttak akkor neki. Viszont ma még is kisfiút mondtak. Elvagyok keseredve mert már van egy kisfiúnk és én annyira de annyira kislányba bíztam. Nem tudom hogy fogom őket egyformán szeretni. Hisz még a nagyobb is csak 2 éves és ő a midenem. Lehet még csoda? Vagy ha már ki mondta az orvos hogy ez bizony kisfiú akkor higyem el neki.
28 hetes kismama
Lehet korai volt ez a baba.
Darab darab, nem az a lényeg fiú vagy lány, hanem hogy egészséges legyen!
Ha fiú, legalább le örökli a nagy dolgait!
Ha fiút mondtak abból lány nem igen lesz már.
szegény baba, korai volt még ez neked . nekem mindegy volt ha fiu ha lány tök mindegy az egészség a fontos
nem a neme
Én nem tartalak szívtelennek.Nekünk első baba lesz,és mi is kislányba bíztunk jobban,persze amikor megmondták,hogy kisfiú lesz természetesen örültünk neki is :)
Hidd el,megfog ez változni.Ha a terhesség alatt nem is,de abban a pillanatban amikor megszülöd és felsír,onnantól kezdve elindul benned a kisfiad iránti szereteted,és egyformán fogod tudni szeretni mindkét gyermekedet :) Most még biztos,hogy a hormonok játszanak veled és bizonytalan vagy,de majd szülés után ez megváltozik!!A második babádért is ugyan úgy meghalnál majd mint az elsőért!!! :)
Boldog babavárást és majd könnyű szülést :)
24+1 hkm
Szia remélem majd máshogy fogsz érezni de olyan mintha azért akartatok volna babát hogy kislányotok legyen...
És ha fiu ugyan ugy a ti gyereketek és őt is szeretni kéne ..
Nem értem ezt az egészet..
Nekem kislányom van és nekem teljesen mindegy hogy milyen nemű lesz a második baba.Én titkon lányt szeretnék de ha fiu lesz ugyan ugy fogom szeretni mert a mi vérünk!
De ezért elkeseredni mert nem kislány!Ne hari de nem értelek de tényleg..egészséges és az a fő nem?
Érthető hogy ha nem akartok másik babát szertnéd kipróbálni h milyen egy kislánnyal is...de ahogy magadhoz térsz hogy mégsem kislány hanem fiúcska biztos ugyan úgy fogod szeretni...
és majd ha megszületik és meglátod majd ő is a szemed fénye lesz....ne aggódj, nem kell ezt túlbonyolítani!!!
szeretni fogod!!!!
ja és én abban nem nagyon bíznék h mégis kislány lesz...inkább elfogadnám a fiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!