Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánik? Vagy csak a hormonok?

Pánik? Vagy csak a hormonok?

Figyelt kérdés

Egészen mostanáig nem tudták meg mondani a baba nemét, fütyit nem láttak akkor neki. Viszont ma még is kisfiút mondtak. Elvagyok keseredve mert már van egy kisfiúnk és én annyira de annyira kislányba bíztam. Nem tudom hogy fogom őket egyformán szeretni. Hisz még a nagyobb is csak 2 éves és ő a midenem. Lehet még csoda? Vagy ha már ki mondta az orvos hogy ez bizony kisfiú akkor higyem el neki.

28 hetes kismama

2013. jan. 16. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Szívtelen vagy.
2013. jan. 16. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Lehet korai volt ez a baba.

Darab darab, nem az a lényeg fiú vagy lány, hanem hogy egészséges legyen!

Ha fiú, legalább le örökli a nagy dolgait!

Ha fiút mondtak abból lány nem igen lesz már.

2013. jan. 16. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

szegény baba, korai volt még ez neked . nekem mindegy volt ha fiu ha lány tök mindegy az egészség a fontos

nem a neme

2013. jan. 16. 13:38
 4/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok szívtelen, terveztük a második babát csak kislányba reménykedtünk, mivel sajna több gyermekünk alig ha lesz. És szerettem volna egy kislányt is. Nehéz a gondolattal megbarátkozom, de próbálom a jó oldalát is nézni.
2013. jan. 16. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem tartalak szívtelennek.Nekünk első baba lesz,és mi is kislányba bíztunk jobban,persze amikor megmondták,hogy kisfiú lesz természetesen örültünk neki is :)

Hidd el,megfog ez változni.Ha a terhesség alatt nem is,de abban a pillanatban amikor megszülöd és felsír,onnantól kezdve elindul benned a kisfiad iránti szereteted,és egyformán fogod tudni szeretni mindkét gyermekedet :) Most még biztos,hogy a hormonok játszanak veled és bizonytalan vagy,de majd szülés után ez megváltozik!!A második babádért is ugyan úgy meghalnál majd mint az elsőért!!! :)

Boldog babavárást és majd könnyű szülést :)

24+1 hkm

2013. jan. 16. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia remélem majd máshogy fogsz érezni de olyan mintha azért akartatok volna babát hogy kislányotok legyen...

És ha fiu ugyan ugy a ti gyereketek és őt is szeretni kéne ..

Nem értem ezt az egészet..

Nekem kislányom van és nekem teljesen mindegy hogy milyen nemű lesz a második baba.Én titkon lányt szeretnék de ha fiu lesz ugyan ugy fogom szeretni mert a mi vérünk!

De ezért elkeseredni mert nem kislány!Ne hari de nem értelek de tényleg..egészséges és az a fő nem?

2013. jan. 16. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak a hormonok játszanak veled. Nekem is csak a 27héten tudták megmondani a nemét de azt se biztosra. Úgy mondta a doki "hogy ő úgy látja hogy kislány" még én se élem bele magam (habár nálunk ő lesz az első). A 32 hetin újból rá kérdezek.
2013. jan. 16. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Érthető hogy ha nem akartok másik babát szertnéd kipróbálni h milyen egy kislánnyal is...de ahogy magadhoz térsz hogy mégsem kislány hanem fiúcska biztos ugyan úgy fogod szeretni...

és majd ha megszületik és meglátod majd ő is a szemed fénye lesz....ne aggódj, nem kell ezt túlbonyolítani!!!

szeretni fogod!!!!

ja és én abban nem nagyon bíznék h mégis kislány lesz...inkább elfogadnám a fiam...

2013. jan. 16. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:
szia, unokatestvéremnek is kisfiú lett a második babája és kb. ugyanezekkel az érzelmekkel viseltetett iránta ő is - első babája is kisfiú, pont mint neked és talán még korban is hasonlóan vagytok, sokat kérdezgette, hogy vajon fogja-e úgy szeretni, mint az elsőt, persze mikor megszületett a második kispasi azonnal imádta őt is és azóta is nagy nagy szerelemben vannak mindkét gyerkőccel :)
2013. jan. 16. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik .Nekem is két fiam van és most jött össze a kislány .Lehet,hogy neked még a többedik is kisfiú lenne .
2013. jan. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!