Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzalmasak a hormonok, más...

Borzalmasak a hormonok, más is gondolja így?

Figyelt kérdés

párom dolgozik, most itt ülök a gép előtt és majdnem sírok, annyira hiányzik, pedig nem szoktam ilyen lenni, lefoglalom magam, olvasok, tv-t nézek ilyenek. de most semmi nem köt le, csak vele akarok lenni :)

van, hogy egy reklámon elsírom magam, romantikusabb filmet nem is merek megnézni.

minden előjel nélkül tör rám a hiszti, veszekszem mindenkivel...

olyan borzalmas tudok lenni a hormonok miatt...

nálatok hogy jön ez elő? mit csináltok a hormonok hatására? volt extrém kiborulásotok a semmire?

24 hetes kismama

2012. nov. 7. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
epp most is az van. En probalom magam vissza fogni
2012. nov. 7. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem minden mesi előtt rám tőr az érzékenység. Képes vagyok egy reklámon is sírva fakadni és mindent magamra veszek :)

Most már a mesit elkerülöm, 8 hetes kismami vagyok, de a hangulatom ingadozik, bár inkább a félelem és bizonytalanság az ami gyakrabban előjön!

Nem tudom, számíthatok-e még ennél rosszabbra, kicsit türelmetlenebb és idegesebb vagyok, de azért nem vészes :)

Mondjuk alapból is higgadt, nyugis nő vagyok, sokáig bírom cérnával :)

Kitartás!

2012. nov. 7. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont ez van nálunk most! 21 hetes vagyok a 4 évesünk ide jött az ágyba ugrált az ágyon meg az apján, szekálták egymást kiabálás, visít....kiborultam. Kértem először szépen, aztán fenyegetve, aztán amikor tovább folytatták apa a fejét a gyerekre tette az meg visított akkor elkezdtem üvölteni apa kezébe bele a körmöm h elég! Engedje el a gyereket, azt meg kirángattam az ágyból és elzavartam aludni. Utána meg zokogtam, folytak a könnyeim.....apa megsértődött, hogy hogy képzelem, h megkarmoltam....mit csináljak? Bocsánatot kértem....most is sírok....nem tehetek róla....
2012. nov. 7. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Huszonvalahányadik hétig így voltam, aztán kicsit lenyugodtam. Örültem is, hogy vége, de sajnos a harmincadik után újra kezdődött. :)

Pillanatok alatt sírok apróságokon, pillanatok alatt felhúzom magam, apróságoknak nagyon örülök. :)

2012. nov. 8. 06:11
 5/6 anonim ***** válasza:
mennyire ismerős :) minden nyavaján képes vagyok sírni, mindenen megsértődök, mindent magamra veszek, minden idegesít, nem értem a poénokat, mindenen veszekszek és még lehetne sorolni :)
2012. nov. 8. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:

En kezdek atmenni hazisarkanyba s: Ciki, mert alapbol nem vagyok ez a termeszet, most pedig mindenen megsertodok.

Szolni csak akkor szolok, ha igazam van, de semmit sem er, mert csak hisztizek. Utolag annyire nevetseges ahogy viselkedek, meg ha igazam is van igy minden vitat elbukok :(.

A multkor tettek fel kerdest a pasik hozzaallasarol. hat szerintem velem se konnyu most.....

2012. nov. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!