Borzalmasak a hormonok, más is gondolja így?
párom dolgozik, most itt ülök a gép előtt és majdnem sírok, annyira hiányzik, pedig nem szoktam ilyen lenni, lefoglalom magam, olvasok, tv-t nézek ilyenek. de most semmi nem köt le, csak vele akarok lenni :)
van, hogy egy reklámon elsírom magam, romantikusabb filmet nem is merek megnézni.
minden előjel nélkül tör rám a hiszti, veszekszem mindenkivel...
olyan borzalmas tudok lenni a hormonok miatt...
nálatok hogy jön ez elő? mit csináltok a hormonok hatására? volt extrém kiborulásotok a semmire?
24 hetes kismama
Nekem minden mesi előtt rám tőr az érzékenység. Képes vagyok egy reklámon is sírva fakadni és mindent magamra veszek :)
Most már a mesit elkerülöm, 8 hetes kismami vagyok, de a hangulatom ingadozik, bár inkább a félelem és bizonytalanság az ami gyakrabban előjön!
Nem tudom, számíthatok-e még ennél rosszabbra, kicsit türelmetlenebb és idegesebb vagyok, de azért nem vészes :)
Mondjuk alapból is higgadt, nyugis nő vagyok, sokáig bírom cérnával :)
Kitartás!
Huszonvalahányadik hétig így voltam, aztán kicsit lenyugodtam. Örültem is, hogy vége, de sajnos a harmincadik után újra kezdődött. :)
Pillanatok alatt sírok apróságokon, pillanatok alatt felhúzom magam, apróságoknak nagyon örülök. :)
En kezdek atmenni hazisarkanyba s: Ciki, mert alapbol nem vagyok ez a termeszet, most pedig mindenen megsertodok.
Szolni csak akkor szolok, ha igazam van, de semmit sem er, mert csak hisztizek. Utolag annyire nevetseges ahogy viselkedek, meg ha igazam is van igy minden vitat elbukok :(.
A multkor tettek fel kerdest a pasik hozzaallasarol. hat szerintem velem se konnyu most.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!