Magán orvoshoz járok, de nem szeretnék nála szülni. Egyáltalán nem szeretnék fogadott orvost a szülésnél. Ugye nem gondolja a dokim azt hogy az hogy hozzá járok azt jelenti hogy nála szeretnék szülni?
Érdekes, hogy én pont az ellenkezőjén agyalok: reménykedem, hogy természetesnek veszi, hogy nála akarok szülni, ha már végigasszisztálta a teherbe esésemet meg mindent.
Szerintem jobb előre tisztázni a dolgot.
Megkérdezhetem, hogy miért nem akarsz fogadott orvost? Kíváncsi vagyok a véleményedre, esetleges tapasztalatodra.
ha en orvos lennek (egyaltalan barmi, én-ként is) értékelném, ha megmondanad oszinten, hogy Nezze doktor ur, az az igazság, hogy bar nagyon tisztelem mint orvost, mint embert (kulonben nem onhoz jarnek), de sajnos nincs lehetőségem felkerni arra, hogy levezesse a szülést.
Esetleg ha rendel korhazban, es eleg laza, hozzateheted, hogy addig majd összeteszed a labad, amig nem o ugyel :)
Szerintem egyertelmuen azt gondolja, hogy ot kered meg, hogy vezesse le a szulest is. Beszeld meg vele. Bar, amilyen penzehesek, lehet hogy merges lesz, hiszen o odafigyel rad most, aztan masnal meg megszulsz, szoval o ugy gondolja, hogy akkor masnak adod a penzt is.
Szinte mindenki annal szul akihez privatban jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!