Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magán orvoshoz járok, de nem...

Magán orvoshoz járok, de nem szeretnék nála szülni. Egyáltalán nem szeretnék fogadott orvost a szülésnél. Ugye nem gondolja a dokim azt hogy az hogy hozzá járok azt jelenti hogy nála szeretnék szülni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy én pont az ellenkezőjén agyalok: reménykedem, hogy természetesnek veszi, hogy nála akarok szülni, ha már végigasszisztálta a teherbe esésemet meg mindent.

Szerintem jobb előre tisztázni a dolgot.

Megkérdezhetem, hogy miért nem akarsz fogadott orvost? Kíváncsi vagyok a véleményedre, esetleges tapasztalatodra.

2009. márc. 13. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
en dokit valtottam, es az uj doki ugy gondolta, amikor megmondtam neki, hogy nala szeretnek szulni, mondta is, hogy o is ugy gondolta, es nagyon nem bantam meg, 8 napos a babam, ma jottunk haza a korhazbol, mert besargult, szules utan is ranknezett, erdeklodott ma is, ajanlott egy nagyon jo szoptatós teat (mindent kiprobaltam, semmi, attol meg olyan szepen bedurrant, napi 10 milivel tobbet fejek, sajnos a babó nagyon mersekelten szopik) (kecskeruta fű tea, ajanlom mindenkinek, nagyon jó!!! a szaga nem jó, de az íze nekem bejön, mondjuk en a malnalevel teat is szerettem).
2009. márc. 13. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, de szerintem úgy gondolja! Úgyhogy ezt beszéld meg vele! Mert én amikor jártam a dokimhoz, és konkrétan rákérdeztem, csodálkozott hogy miért kérdezem mert természetesnek vette, ha magánrendelésre hozzá járok, akkor nála is szeretnék szülni!
2009. márc. 13. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig nincs oka biztosra venni,hogy nála szeretnél szülni,amíg ezt meg nem beszélitek.Az én dokim a 22. héten rákérdezett,csak akkortól kezdve írta be a szülés várható idejét a naptárába és csak azóta beszélünk a szüléssel kapcsolatos konkrét kérdésekről,amióta mondtam neki,hogy igen,nála szertenék szülni.
2009. márc. 13. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes orvosom van le a kalappal előtte,székesfehérváron rendel,de fix összegért vezet le egy szülést,és nekem nem lesz annyi pénzem hogy felfogadjam.Havonta viszont kibírom amit ki kell fizetnem.És nem azért írom ezt mert sajnálom a dokitól,hanem nem tudok neki annyit fizetni.De nem tudom hogy mondjam meg neki,hogy nem szeretném felfogadni.Előző szülésemnél sem volt fogadott orvosom és mégis rendesen foglalkoztak velem.
2009. márc. 13. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

ha en orvos lennek (egyaltalan barmi, én-ként is) értékelném, ha megmondanad oszinten, hogy Nezze doktor ur, az az igazság, hogy bar nagyon tisztelem mint orvost, mint embert (kulonben nem onhoz jarnek), de sajnos nincs lehetőségem felkerni arra, hogy levezesse a szülést.

Esetleg ha rendel korhazban, es eleg laza, hozzateheted, hogy addig majd összeteszed a labad, amig nem o ugyel :)

2009. márc. 13. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyertelmuen azt gondolja, hogy ot kered meg, hogy vezesse le a szulest is. Beszeld meg vele. Bar, amilyen penzehesek, lehet hogy merges lesz, hiszen o odafigyel rad most, aztan masnal meg megszulsz, szoval o ugy gondolja, hogy akkor masnak adod a penzt is.

Szinte mindenki annal szul akihez privatban jar.

2009. márc. 13. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha tényleg rendes doki, és őszintén elmondod neki, hogy mi a helyzet, akkor biztos, hogy megérti, és lehet, hogy így is szivesen elvállal szülésnél. Ha normális akkor ebből nem csinál problémát.
2009. márc. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!