Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi mostanába a fogadott...

Mennyi mostanába a fogadott szülés kerekes győrgynél csornán? és milyen volt a szülésnél mint doki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szió!

Nem tudom még időben vagyok e, de azért válaszolok:) Nem mondja meg előre, hogy mennyit fizess. Legalábbis én nem kérdeztem meg tőle. Nagyon rendes volt szüléskor, és végig szinte ott volt velem...

Sok sikert és gyors szülést, ha még hátra van! :)

1 éves kislány anyukája

2010. jan. 9. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.sajnos csak most láttam hogy válaszoltál.mióta megvan a pici nem nagyon érek a géphez.ő már a 4-ik babám.okt.27-én megszülettett a kisbabám.kislány lett.sürgős császárral.de hál istennek túl éltük.és a doki is nagyon rendes volt.
2010. jan. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!