Apás szülés? Ki tervezi hogy ott lesz az apuka is a szülésnél?
szia
Az én párom ott lesz. Szerintem jobb ha látják, nem csak úgy "kipottyan" az a gyerek. Ha esetleg császárra kerül sor akkor is bejön. Nem fog látni semmit, mégis ott lesz a nagy pillanatban.
Boldog babavárást!!
Én nagyon szeretném, hogy bent legyen velünk!
eddig így is van, remélem nem változik a "bátorsága".
Én úgy tudom, hogy a császárnál nem lehet bent hozzátartozó.
Nálunk úgy volt, hogy nem jön be, mert nem nagyon bírja a vért, meg a kh-i közeget, én meg tiszteletben tartottam ezt, nem forszíroztam a dolgot.
Aztán győzött a kíváncsisága, meg a tudat, hogy nekem jól esne ha ott lenne - majdnem végig bírta, de pont az utolsó előtti tolófájásnál rászólt a doki hogy menjen ki, nehogy elájuljon, így lemaradt a legvégéről.
De azért nagyon jó volt, hogy legalább addig ott volt velem.
Így utólag azt mondom, ez pont jó volt így mindkettőnknek.
Sziasztok!
Én 31 hetes vagyok és egyenlőre nálunk is úgy van, hogy nem lesz bent az apuci, mert nem bírja a vért, a kórházat, a fájdalmat.... Szerintem el is ájulna:-) Amikor vért vesznek tőlem, akkor is rosszul van, tisztára lesápad, légszomja van, zihál, szóval minden baja van:-D
Egyébként Én sem nagyon szeretném, hogy bent legyen, mert magamat ismerve, mivel nem nagyon bírom a fájdalmat, ezért nem is tolerálok, ha szenvedek... Lehet, hogy hiába akarna nekem jót, hozzávágnék valamit a kezem ügyéből:-D
Aztán majd ott kiderül hogyan is lesz az egész... Lehet, hogy pont az ellenkezője fog történni. Én türelmes leszek, Ő meg látni szeretné elsőnek a kis trónörököst:-))
Semmi nincs kizárva.
Én is ilyen vagyok.Ha fáj vmim,pl mensi görcsöm olyan van,hogy csak nagyon erős fájdalom csillapítóval bírom és ha olyankor vki hozzám szól,még a lelkét is leordítom.Előre félek mi lesz velem a szülőszobán,tuti nem tud majd bejönni a párom,mert kinyitná az ajtót én meg nekivágnám a széketXD
Annyit tehet,hogy beöltözik dokinak és ha nemtudom,hogy ő akkor tuti nem bántom:D
14:31-es vagyok.
Akkor örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen:-D
Szegény apák, meneküljenek ha szenvedünk:-DD
Üdv!
Szép babavárást!
Nálunk a párom azt mondta, hogy nagyon szeretne bent lenni, de fél. Aztán elmondtam neki, hogy nekem jó lenne, ha érezném a kezét magamon, mert megnyugtatna.
aztán a barátnőm férje is áradozott, hogy milyen szuper élmény. Most úgy van, hogy ott lesz velem, de ha meggondolja magát nem fogom erőltetni. Olyan variáción is gondolkoztam, hogy a vajúdás alatt velem lehetne, a kitolási szakaszban kimenne, ha akarna. Vagy fordítva, hogy el tudja vágni a köldökzsinórt. Nem tudom ilyen lehetőségek lesznek. De majd a szitu adja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!