Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apás szülés? Ki tervezi hogy...

Apás szülés? Ki tervezi hogy ott lesz az apuka is a szülésnél?

Figyelt kérdés
És ha nem, akkor miért nem szeretnétek hogy ott legyen?És van akinek a párja kerek perec elutasítja?Én nagyon szeretném ha ott lenne, és ott is lesz, hacsak esetleg nem császároznak.
2009. máj. 4. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azt a helyzet adja. Apa nálunk nem szeretne benn lenni, mert mondta, nem akar szenvedni látni úgy, hogy nem tud segíteni. Azt hiszem én is kényelmetlenül érezném magam. Aztán lehet, hogy majd csak fogom a kezét és nem fogom kiengedni magam mellől. A családban is volt olyan, hogy nem terveztek apás szülést, de apa mégis benn ragadt valahogy! ;)
2009. máj. 4. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem bent lesz a férjem.Ő is és én is szeretnénk, hogy ott legyen.Mégha császár is lesz, de ott lesz, csak érjen be:-))
2009. máj. 4. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én férjem első perctől szeretne bent lenni. Szerencsére a dokim is ezt részesíti előnyben, így szinte biztos, hogy ha netán császárra kerül a sor, akkor is bent lehet.

Szerintünk sokkal jobb, ha látja, hogy miként jön világra a gyerekünk. Elvégre megszenvedtünk érte!

2009. máj. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!