Odakakiltatok szülés közben? Esetleg volt ami cikis volt? Szülésnél és előtte szégyenkeztél valamiért?
nekem két szülésem is volt, egyiknél sem volt beöntés, és mindekettő alkalommal a fájások között azon gondolkoztam h mi lesz ha odakakilok. Sajna nem tudtam elvonatkoztatni. Folyton ezen agyaltam. Aztán kitágultam teljesen, akkor ugye jött a kakilási inger...az akkor jó. gyors, vagyis hipergyor szüléseim voltak. Innentől számítva is azon agyaltam h kaki is fog jönni...te jó ég...de nem szólt senki semmit. Sztem nem jött. Szag sem volt. Csak az édes babillat amikor mindkét babám 2 nyomásra kinn volt.
Megértem az aggódásod. Ha teheted az utolsó hetekben figyelj az étkezésedre, és ha indítják a szülést tehát fel tudsz készülni akkor előző este kérj egy kúpot...ha kórházban vagy ha nem, akkor sztem patikában kapható.
Igazából attól félek a legjobban h vajúdás közben kakilok be,ugyanis én nagyon hasmenéses vagyok,főleg ha elkap az idegesség.
Amúgy beöntés után milyen állagú a kaki?
Nekem a beontes nem jott be.
az elso szulesem elott nem kaptam, sem mast, csak siman szultem. Nem volt baleset, se kaki, se pisi, se semmi.
a masodik szulesem elott kaptam beontest, hasmenesem lett, el sem mult, mert nagyon keveset vajudtam es jott is a tolofajas. es nem csak a gyerek jott ki kozben.
nem szegyelltem magam, nekem nem volt ciki, senkinek sem, inkabb en voltam kicsit merges, hogy miert kellett beontessel traktalniuk. Nem akartam.
Jah, egyebkent nem igazan volt minek kijonnie, egesz reggel hasmenesem volt, a beontestol hascsikarasom lett es a benyomott viz tavozgatott, egyedul a szuloagyon jott mas is, de az tuti masnapig bent maradt volna, ha nem probalnak kitakaritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!