Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 15+4 hetes vagyok és legközele...

15+4 hetes vagyok és legközelebb csak a 19 héten kell UH-ra mennem. Az utolsó a 12. héten volt. Rengeteg ez az idő! Másnak is ilyen sokat kell várnia? Kibújok a bőrömből, mire letelik ez a 3 és fél hét!

Figyelt kérdés
persze erre még parázok is,hogy minden rendben van-e odabent! és ilyenkor jönnek szembe természetesen az olyan sztorik,hogy egy a kismama combján foltok jelentek meg,mert már rég halott volt a baba,mire ismét UH-ozták... minden kismama ilyen parás és így izgul?

2012. okt. 7. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Én is így vagyok vele. Nekem az első az 7+3napossan volt utána csak a 12het. Teljesen pánikoltam hogy minden rendben van e (első baba). Na most megint kezdődik előröl minden. Mert legközelebb csak a 18hetire kell mennem ami novemberben lesz :( Párom igyekszik le foglalni valamivel mindig.
2012. okt. 7. 14:40
 2/11 A kérdező kommentje:
én is kérdezem mindig szegénykémet,hogy "ugye minden rendben lesz?" de mivel valójában ő sem lát be,nem sokáig vigasztal a kétségbeesett "igen drágám" válasza! :) nekünk is első baba! :)
2012. okt. 7. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

En is aggodtam ezert elmentunk egy ultrahang centerbe megnezetni :)

28h km

2012. okt. 7. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Szia!Én most vagyok 22+5hetes és a 18.héten volt az utolsó uh a következő a 30.héten lesz.Szerinted mennyire parázok?Én se vagyok boldog,hogy ilyen ritka az uh,de sajna árt a picinekEz van.:/
2012. okt. 7. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
en eloszor 8 hetesen voltam aztan 12 hetesen aztan 21 hetesen es 35 hetesen...szoval neked nem is kell sokat varnod ket uh kozott.de tudom hogy milyen nehez varni, nekem pl a 21 es 35 het az nagyon sok ido, de sajnos itt ez igy megy ha nincs mas gond.
2012. okt. 7. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Én először 6 hetesen voltam dokinál, az UH-n még csak egy icipici fehér pötty látszott. Utána a 13. héten, majd a 19. héten.

Kérdésedre a válasz: igen, mindenkinek ennyit kell várnia, de ha fizetsz, lehet több is. Az, hogy izgulsz a babád miatt, természetes, de parázni, félni nem szabad!

Nekem a 19. héttől sajnos hetente kellett járnom, genetikai tanácsadás, magzatvízvétel, 3 hét múlva eredmény... az sem volt jó, mert ha baj van, akkor nézik többet. De hál'istennek azóta minden rendben!

Az én babám pár héten belül megszületik!

2012. okt. 7. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Igen, mindenkinek ennyit kell várnia :)

Majd akkor könnyebb lesz, ha már érezni fogod a mozgását, mert akkor mindig jelezni fog, hogy "itt vagyok anya" :)

Na persze ezt is túl lehet parázni, amikor sokáig nem érzed mozogni...

2012. okt. 7. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nálam is így volt!

Én a 12.héten voltam és most megyek a 20-heti uh-ra!

Minden nap járt az agyam hogy vajon jól van,de amióta érzem hogy mozog,azóta megnyugtat minden egyes nap!

2012. okt. 7. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:

12 héten volt. 18 héten, utána a csak a 32 héten

na az volt sok idő, úgyhogy mentünk 4Dre, a 27 héten így kibírtam várni azt a pár hetet a következő ultrahangig.

most majd a 38 heti jön 2-3 hét múlva de az már nem izgat annyira hiszen 4 héten belül úgyis meglesz a baba :)

36 hetes kismama.

2012. okt. 7. 15:57
 10/11 A kérdező kommentje:

szóval akkor nem csak én szenvedek a várakozástól! :) adtak papírt,hogy mikor lesznek UH-k. azon én is láttam,hogy a 19.heti után van vagy 11 hét... mi is a közé a kettő közé tervezzük a 4D-t! :)

a parázásról meg nem tudom le tudok-e állni... első baba lesz,nem tudom az épp aktuális görcsöket, húzódásokat, fájdalmakat hová tenni... most is fáj a pocakom kicsit :S

köszönöm szépen,hogy nyugtatgattok! :)

2012. okt. 7. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!