15+4 hetes vagyok és legközelebb csak a 19 héten kell UH-ra mennem. Az utolsó a 12. héten volt. Rengeteg ez az idő! Másnak is ilyen sokat kell várnia? Kibújok a bőrömből, mire letelik ez a 3 és fél hét!
En is aggodtam ezert elmentunk egy ultrahang centerbe megnezetni :)
28h km
Én először 6 hetesen voltam dokinál, az UH-n még csak egy icipici fehér pötty látszott. Utána a 13. héten, majd a 19. héten.
Kérdésedre a válasz: igen, mindenkinek ennyit kell várnia, de ha fizetsz, lehet több is. Az, hogy izgulsz a babád miatt, természetes, de parázni, félni nem szabad!
Nekem a 19. héttől sajnos hetente kellett járnom, genetikai tanácsadás, magzatvízvétel, 3 hét múlva eredmény... az sem volt jó, mert ha baj van, akkor nézik többet. De hál'istennek azóta minden rendben!
Az én babám pár héten belül megszületik!
Igen, mindenkinek ennyit kell várnia :)
Majd akkor könnyebb lesz, ha már érezni fogod a mozgását, mert akkor mindig jelezni fog, hogy "itt vagyok anya" :)
Na persze ezt is túl lehet parázni, amikor sokáig nem érzed mozogni...
Nálam is így volt!
Én a 12.héten voltam és most megyek a 20-heti uh-ra!
Minden nap járt az agyam hogy vajon jól van,de amióta érzem hogy mozog,azóta megnyugtat minden egyes nap!
12 héten volt. 18 héten, utána a csak a 32 héten
na az volt sok idő, úgyhogy mentünk 4Dre, a 27 héten így kibírtam várni azt a pár hetet a következő ultrahangig.
most majd a 38 heti jön 2-3 hét múlva de az már nem izgat annyira hiszen 4 héten belül úgyis meglesz a baba :)
36 hetes kismama.
szóval akkor nem csak én szenvedek a várakozástól! :) adtak papírt,hogy mikor lesznek UH-k. azon én is láttam,hogy a 19.heti után van vagy 11 hét... mi is a közé a kettő közé tervezzük a 4D-t! :)
a parázásról meg nem tudom le tudok-e állni... első baba lesz,nem tudom az épp aktuális görcsöket, húzódásokat, fájdalmakat hová tenni... most is fáj a pocakom kicsit :S
köszönöm szépen,hogy nyugtatgattok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!