Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legközelebb 17 hetesen akar...

Legközelebb 17 hetesen akar látni az orvos. Ugye akkor még nem csinálja meg a 18-20 hetes genetikai uh-t?

Figyelt kérdés
Csak mert most nem tudom mennyi pénzt vigyek (magán doki) A sima vizsgálatért 10-est szokott kérni,de a 20 hetes genetika mennyibe kerül? (Azok válaszoljanak akik szintén magánba járnak) Akkor mit fog csinálni a 17.héten? Nyilván mennem kell majd Afp vérvételre ami a 20.heti genetikához kell jól tudom? Mennyi idő alatt készül el az Afp eredménye? Mert ha a 17.héten akarna genetikát,akkor 1 hét alatt meg kell lennie.Remélem értitek a kérdéseimet :) A neme már kiderülhet legközelebb? Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 17. 20:53
 1/5 A kérdező kommentje:
a 12.heti kombinált tesztért 30 ezret kért.
2012. júl. 17. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
16. hétre kellett volna hívnia, mert az AFP eredménye nem lesz pontos. 16. héttől már emelkedik az érték és felesleges aggodalmat okoz. Az AFP vizsgálattal szűrik ki a nyitott gerincet és az idegcső elzáródást. 1 nap alatt meg van az eredmény. Ezért sem fogsz többet fizetni mint a sima vizsgálatért, hacsak nem magánlaborba küld.
2012. júl. 17. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod! :) az afp vérvételes papírt a védőnő adta gondolom nekem kell elmenni és nem a doki veszi le. akkor most csak 10 ezret vigyek csak? mert akkor az a genetikai nem most lesz ugye? várom még a válaszokat h végre tisztábban láthassak :)
2012. júl. 17. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
a 16.héten kell mennem vérvételre azt mondta is a védőnő
2012. júl. 17. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem a 18 hetes genetikai uh-ot, 17 hetesen csinálták meg, mert a dokim csütörtökönként rendelt, de a a következő csütörtök karcsony volt pont,a rkövetkező szilveszter így előrehozta. Nekem a genetikai uh 15 ezer volt, de nem volt benne a vizsgálat, csak az uh. Azt nem tudom, az afp mennyi idő, mert nekem a nyakirendő a max határt súrolta, ezért nekem volt konbinált, és integrált tesztem is, nem mentem az sztk-s afpre. De az integrált teszt is megvolt 1 hát alatt arra emlékszem, pedig azt külföldre vitték ki. Nekem meg tudta mondani a nemét a fiamnak, csak nem találta el 2 orvos 3 vizsgálaton sem, a 26. hétig :-)
2012. júl. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!