Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell felkérni az orvost...

Hogy kell felkérni az orvost a szüléshez?

Figyelt kérdés
Magánrendelésre járom, szeretem a dokit. De, hogy megy a felérés? X-ik felteszem neki a kérdést, hogy elvállalja-e a szülést? Vagy azzal, hogy hozzá járom már automatikusan bejön a szülésre?
2013. ápr. 5. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam,hogy mentem hozzá vizsgálatra.

És mikor végeztünk,mondtam neki,hogy : a doktor úrnál szeretnék szülni,elvállalna e?

Megnézte a naptárát,és beírta,elvállalt!Ennyi :)

2013. ápr. 5. 16:12
 2/4 anonim válasza:
meg vigyél ugy 50 ezret ha bistosra akarsz menni....elvállaljon.
2013. ápr. 5. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Én max. 40-50 ezret gondoltam, hogy adunk neki. Mivel a magánrendelésért is fizetünk egy rakás pénzt a 9 hónap alatt.

Lehet, hogy rákérdezek, majd nála, hogy van-e fix tarifája a szülésre.

Biztos nem fogok neki előre pénzt adni, mert ha mondjuk szabin lesz akkor amikor szülök, akkor mást küld be maga helyett.

2013. ápr. 5. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon egyszerűen ment. 30. hét környékén mondtam a dokinak, hogy nála szeretnék szülni, ő meg mondta, hogy rendben, 70ezer lesz. Ennyi volt.
2013. ápr. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!