Legfőképp Győri kismamákat kérdeznék. Első babámat várom, és fogalmam sincs hogyan kell a nőgogyászt felkérni a szüléshez. Meg kell kérdezni mennyiért vállalja? Aki tud segítsen. Dr Horváth Zoltánt szeretném felkérni.
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 18:44
1/9 anonim válasza:
" A doktor Úrnál szeretnék szülni. " ezt mondod neki és várod a választ. Ennyi.
Válasz: Igen.
Következő kérdés: Az anyagiakat is megtudhatom?
És várod a választ.
2/9 anonim válasza:
Én győri vagyok, de másik nőgyógyásznál fogok szülni. Magánrendelésre járok hozzá. A 30. hét körül kérdeztem meg tőle, hogy a szülésnél számíthatunk-e a segítségére, amire annyi volt a válasz, hogy persze. Gondoltam, ha akar árat mondani, akkor mondja, hogy milyen feltételekkel; de hallottam róla korábban, hogy nem szokott mondani. Elég hamar témát is váltott, így nem erőltettem. Majd annyit adunk, amennyit gondolunk :)
3/9 anonim válasza:
Én az elsőnél nem fogadtam orvost és nem bántam meg, ugyan olyan kiszolgálásban volt részem..a másodiknál sem fogok.
4/9 anonim válasza:
Győri vagyok, Dr. Drozgyik Csabánál fogok szülni, immár a második babámat. Én végig hozzá jártam magánrendelésre, és minden külön megbeszélés nélkül egyértelmű volt, hogy nála fogok szülni is. A beszélgetések / vizsgálatok alkalmával egyértelmű lett, külön felkérés nélkül is. Árról nem esett szó, mondjuk mivel ismerőseim is szültek nála, kb. tudtam, mennyit szoktak adni (úgy tudom, külön tarifája azóta sincs).
5/9 anonim válasza:
Szia!Én Dr.Háromszéki Józsefnél szültem volna de megbeszélés ellenére nem tudott ott lenni Balcsin volt a hétvégén.....ügyeletesnél szültem annak nem adtam.Amúgy én is hasonlóan kérdeztem meg mint a legelső kommentes,csak árról nem beszéltünk.Amúgy 40ezret adtam volna....
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2010. nov. 2. 05:36
7/9 anonim válasza:
Tegnap 21:30 Megkérdezhetem, hogy mennyit fogtok adni a Drozgyik Csabának? Én is őrá gondoltam, hozzá járok én is magánrendelésre.
Bocsi az OFF-ért.
8/9 anonim válasza:
szia! Én Drozgyik Csabának 2 éve 50 ezret adtam, most 99%, hogy programozott császár lesz (elvileg még a héten, holnap mondja ki az áment), így akkor műt, amikor egyébként is bent van, most 40 ezret fogok adni, úgy néz ki.
9/9 anonim válasza:
Ma 20:04 Köszönöm szépen az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!