Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki vár babát júniusra? : )...

Ki vár babát júniusra? : ) Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jol vagyok/unk koszi :) Juni 10. -re varjuk a kis lanyunkat , Problema mentes a terhessegem igy meg vagyok csak a gyomoreges ellen nem hasznal nekem semmi.. de ez legyen a legnagyobb baj :) De mar nagyon nagyon szeretnem ha itt lenne velunk :) es te kedves kerdezo? :) MIndenkínek gyonyoru baba varast, konnyu szulest majd :)
2013. ápr. 4. 11:46
 12/13 A kérdező kommentje:

nekem is szokott égni a gyomrom, olyankor eszek valami édeset. Sokat nem, de azért valamennyire használ:)

Már fentebb leírtam, hogy velem/velünk minden rendben. Kifejezetten jól érzem magam kismamaként, csak az elején volt bajon az émelygéssel. Azóta a fáradságon és a lábfájáson kívül semmi panaszom sincs:)Kislányt várok.

Boldogságos babavárást és könnyű szülést, kedves "sorstársim" :)

2013. ápr. 4. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Június 20ra vagyok kiírva,kisfiúnk lesz ;-) minden ok,pár nap múlva repülök haza, remélem minden simán megy majd. Kis gyomorsav néha de élvezem ezt az állapotot. Első baba. Szép várakozást nektek!!! @-}--
2013. ápr. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!