Júniusra kiírt első terhes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Mennyire érzitek naponta a kicsi mozgását? Nekem is ez az első terhességem és néha elbizonytalanodom, hogy elég aktív-e?2011. febr. 21. 16:03
1/4 anonim válasza:
Szia! Mi jun. 28.ra vagyunk kiírva, szintén első baba, szerencsére eddig minden rendben van :) Elég sokat mocorog a picúrkám, de vannak napok mikor lustább, de akkor is 3-4 szer biztosan érzem őt! Nehéz megállni, hogy ne parázzak, ha épp nem jelez nekem , ahogy sokan mások is írják ezt. Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem fáj semmim, nem vérzek, nincs barnázás, nem görcsölök, akkor mi baj lehet? Igyekszem elhessegetni a rossz gondolatokat.
2/4 anonim válasza:
Szia! Mi júni 03-ra vagyunk kiírva, első terhesség. Sokszor érzem mozogni a kis drágámat, bár vannak napok (főleg ha hidegfront van) amikor nem nagyon mocorog, 3-4x rug 1-1 et, jelzi hogy megvan még, aztán kész. Normál esetben szinte egész nap rugdos, szerencsére éjjel szokott alukálni. :)
3/4 anonim válasza:
Junius 11-re vagyok kiirva, erdekes, hogy masnal is olvasom, hogy ha hidegebb van, nem annyira mocorog a baba, mert nalunk is hasonlo a helyzet. Ha nagyon elbizonytalanodom, akkor eszek/iszok valami cukrosat, a hatamra fekszek, es kicsit ranyomom a tenyeremet a pocimra... igy varok, mig meg nem mozdul legalabb egy picit. Bar van, hogy nagyon alszik, es olyankor nehany percet is varni kell, de megeri, mert megnyugtat vegul :) Remelem, nem vagyok borzalmas anya, hogy nem hagyom a szegeny gyereket :D
Egyebkent mar kivulrol is latni neha, hogy mozog! Olyan aranyos! :)
4/4 anonim válasza:
Júni 26-ra vagyok kiírva-)este 8 körül mindig bejelentkezik az én drága Kisfiam.Minden ok nálunk de hát miért is lenne bármi baj-)én sokszor érzem nappal és éjjel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!