Júniusra kiírt kismamák hogy vagytok? Készen áll
minden?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 19:41
1/9 anonim válasza:
szia, juni 10-re vagyok kiirva, masodik babamat varom. nagyon izgulok mar, probalom elterelni figyelmemet hogy ne mind a szulesre gondoljak.. Minden kesz van csak menni kell szulni.. Eddig eleg sokat szenvedtem (elso terhessegemmel semmi bajom nem volt), most savam van egyfolytaban, pisilek fel orankent ha epp nem 5 percenkent.. legrosszabb atfordulas eggyik oldalamrol a masikra..nem tudom hogy csak nekem faj ez ennyire? S te hogy vagy?
2011. máj. 21. 20:13
2/9 porcukormókus válasza:
Még nem sajna, de már csak napok kérdése. Idáig házat újítottunk fel, még csak most jön a nagytakarítás... Mindegy, a kórházi csomag "csőre töltve" ! :) Babaruhák kimosva, néhány dolog hiányzik csak, de azt egy nap alatt 1nap alatt el lehet intézni.
Ezenkívül már csak a fejemben kéne rendet tenni, mert még most is belém nyilal a felismerés, hogy "jesszusom, ANYUKA leszek".. Pedig már nem vagyok kölyök, hamarosan 30 leszek.. :)
És Te hogy állsz, mikorra várjátok? (mi juni 15-re)
2011. máj. 21. 20:20
3/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én június 22.-re vagyok kiírva! Eddig minden rendben velünk. A szoba kész, ruhák kimosva. Még hiányzik a bébiörző,légzésfigyelő, pihenőszék, játszószőnyeg, és az ágy fölötti zenélő forgóka. Bár ezeket a rokonok,barátok beígérték,azért nem vettük meg. Kb. 2 napja dagad a lábam, és néha sajognak, napközben többször kell lepihennem. Egyébként nagyon jól érzem magam. Még szülés előtt szeretnék elmenni egy pedikűrre és fodrászhoz, na meg gyantáztatni, és akkor nyugodtan indulok neki a szülésnek, mert nem lesz ezekre gondom, még utána sem...A gondolat,h anyuka leszek,most kezd egyre jobban megijeszteni, és maga a szülés is riaszt egy kicsit! De fel a fejjel! Úgyis minden rendben lesz! Jó babázást mindenkinek!!!
28 éves, 35+3 hetes kismama!
2011. máj. 21. 21:05
4/9 anonim válasza:
Sziasztok! Júni 02-re vagyunk kiírva. Már készen van minden, hiszen bármikor jöhet a picúr. Nagyon várjuk már, első baba. Kíváncsi vagyok, hogy mi vár rám a szüléskor. Pár napja vannak folyamatosan keményedések, hasfájás. Az alvás nehezen megy, a pisilés most még sűrűbb. A babánk még mindig elég aktív, csütörtökön 2775 gr-ra becsülték, nem lesz túl nagy baba állítólag, de hát apával mi sem voltunk túl nagyok. Kíváncsi vagyok mikor indul meg a szülés. Mindenkinek könnyű, és gyors szülést kívánok! Ha valakinek valami megindul írjon!
2011. máj. 21. 21:25
5/9 anonim válasza:
szia.junius 29-re vagyok kiirva állitolag d eazt mondják lent van nagyon a hasam nem biztos hogy kihuzom addig második babám ez.amugy minden kész már várjuk nagyon hát remélem nem huzom el ezt a terhességet is mert fiammal a 42ik hétben inditottak.már nagyon fáj a szeméremnél fölül meg a comb hajlatokba alig tok menni és még viszérharisnyám is van szoval már nagyon elegem van.
2011. máj. 21. 21:42
6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mi június 22 re várjuk a kislányunkat.Tényleg ti kislányt vagy kisfiút vártok?Na igen az alvás és a pisilés az nálam is elég nagy gond.Nekem is eléggé lent van a hasam kiváncsi leszek meddig birjuk.Kedden megyünk uh ra majd ott ugy is kiderül.Nemrég voltunk az első ctg n ott minden oké volt.Babaszoba,kórházi cucc kász ruhákat kimostam,vasaltam remélem nem hagyunk ki semmit.Bár ha mégis akkor szülés után megveszük.A szüléstől kicsit én is tartok de reméljük a legjobbakat:)Ha valakinél meg lesz a babó irjon ez jó ötlet:)
2011. máj. 21. 22:56
7/9 anonim válasza:
Tegnap 21:05 vagyok!
Mi is kislányt várunk! Pénteken voltunk az első Ctg-n,az elején aktív volt a baba, majd bealudt,ezért a dokim megismételtette a vizsgálatot, de a kiscsaj nem volt hajlandó felébredni. Majd a jövőhéten remélem! Amúgy aktív baba! Hát éjjel már nem nagyon megy az alvás, csak háton,ha netán elfordulok vmerre,iszonyatosan bekeményedik a pocim. Sűrűn kell pisilni, és két napja dagadnak a lábaim, és a kezeim. Elvileg 4és fél hét van még! Pénteken 2623g-ra becsülték a csajszit. Egyre többet gondolok a szülésre,de valahogy úgy is túl leszünk rajta!!!:) Jó egészséget mindenkinek és jó babázást!
2011. máj. 22. 09:18
8/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Én június 11-re vagyok kiírva!Kislány lesz!Nekem még fent van a hasam, bár lassan jön lefele!A pisilés nálam is egyre gyakoribb.Az éjszakai átfordulás nekem is kicsit fájdalmas, de nem csoda, azt mondják nekünk nagy bébink lesz!Nemsokára megyek uh-ra majd akkor úgyis kiderül! :) Nekünk már minden kész!Várjuk a kis bébibogyónkat! Már csak 20 nap! Nagyon hamar elrepült ez a 9 hónap!Kitartást mindenkinek a szüléshez!Mi tegnap voltunk szülőszoba látogatáson!
2011. máj. 22. 09:48
9/9 anonim válasza:
Elso valaszolo vagyok. Nekem 2es fel eves lanyom utan most fiam lessz. Furcsallom hogy ugyanugy eszek es fogytam egy kilot, elozo terhessegnel nem volt ilyen,foleg igy a vegen. Kicsinek tunik a hasam.. 3-4 napja nagyon nagyon mozog pedig azelott orultem ha reggel s este megmozdult picit. UUUgy varom mar hogy megszulessen!! Es tenyleg jo otlet hogy irjatok meg kinek meg van a baba! (remelem en leszek az elso):-))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!