Ki vár babát júniusra? : ) Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 22:33
1/13 anonim válasza:
Június 18-ra várom.
2 hete kiderült vese kövem van, vizesedek, már a vérnyomásom is magas, alig várom megszülessen a fiam:)
Te hogy vagy?
2/13 A kérdező kommentje:
Jún. 25-re várom. Egész jól vagyok, csak az alvással vannak bajaim és a lábam fáj sokat.
2013. ápr. 3. 22:49
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem kislányom lesz :)
2013. ápr. 3. 22:50
4/13 Gabi86 válasza:
Júni 1-re vagyok kiírva.nagyon jól vagyunk,de most már néha rossz érzés hogy rúg a baba.kislány lesz.az alvással nekem is vannak gondjaim,de amúgy nagyon élvezem az egész állapotot.csak már nagyon látni,ölelgetni puszilgatni szeretném a kislányomat,úgyhogy várom már hogy kibújjon. :-)
5/13 anonim válasza:
Én is június 25 re vagyok kiírva :)
Folyamatos vesegörcseim miatt már jó lenne túlleni a szülésen... :) meg a hátfájások miatt :) De már csak 2 hónap :) Kisfiú lesz egyébként. :)
6/13 A kérdező kommentje:
problémamentes a terhességem, de azért már szívesen túl lennék a szülésen :)
2013. ápr. 4. 08:41
7/13 anonim válasza:
Június 27-re vagyunk kiírva. Jól vagyok, mostanában kezd fájni a derekam, egyre nehezebb az alvás. Meg egyre ügyetlenebb vagyok. :)
8/13 A kérdező kommentje:
mentek a zöld kezecskék :)
2013. ápr. 4. 09:51
9/13 anonim válasza:
junius 4re vagyok kiirva,kisfiut várok,nekem csak az alvással vanna problémáim amugy problémamentes a terhességem az elejétől fogva,de már nagyon várom hogy megszülessen a kicsi :)
10/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, akkor Neked már nem túl sok van hátra:) amúgy is gyorsan telik az idő :)
2013. ápr. 4. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!