Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júniusra kiírt kismamik, hogy...

Júniusra kiírt kismamik, hogy vagytok? Nektek is kis eleven a babótok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én június 19-re vagyok kiírva! igen nagyon eleven,és már most erőseket rug:-)csak még nem tudom,fiam,vagy lányom lesz! Te mikorra vagy kiírva?Hol fogsz szülni?Szép babavárást!
2009. febr. 19. 08:04
 2/15 A kérdező kommentje:

Szia;) júni.14re vagyok kiírva és a máv kórházba fogok szülni. ill a régi máv:) nekem lányom lesz. Te mit szeretnél?

Neked is szép babavárást

2009. febr. 19. 08:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Szia! Elsö vagyok! A megérzéseim szerint fiam lesz.De remélem két hét múlva kiderül:-) Én a Sote 2-ön fogok szülni.
2009. febr. 19. 08:23
 4/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én június 17-re vagyok kiírva. Én Pesten szeretnék szülni a Szent Imre kórházba, ha időben érkezik a babóka.

Az én kicsim kisfiú, már egy jó ideje tudjuk.

Néha nagyon intenzíven mozog, néha alig észrevehetően. Tegnap szinte nem is éreztem.

2009. febr. 19. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok június 25-re vagyok kiírva és sokat mocorog a babám, főleg este:-) És én is a Szent Imrében szeretnék szűlni terveim szerint.Ja és FIÚ!!
2009. febr. 19. 09:29
 6/15 Adri baba ***** válasza:

Én Június 17re vagyok kiírva és Vácon fogok szülni!

Én már 2 hete tudom hogy kislányom lesz!!

2009. febr. 19. 09:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én június 1 re vagyok kiírva, ma egész éjjel bulizott a kicsifiam odabent. Nagyon aktív most napok óta, az egész hasam mozog, szemmel is láthatóan, elég vicces! Szent Imrében fogok szülni én is:-)

2009. febr. 19. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:
hello!az en kis picim le sem akar ällni a rugdosässal,de az egyik kedvenc idötöltesem,amikor nezhetem,ahogy hullämzik a hasam :) kisfiam lesz,es 14.ere vagyunk kiirva,csak en külföldön szülök.minden jot nektek! 23hetes pocakos
2009. febr. 19. 10:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Én június 20-ra vagyok kiírva, és a Jánosban fogok szülni. A mi kisfiunk egész nap rugdos, főleg evések előtt és után. Szinte csak éjszaka pihen, azért van esze :)
2009. febr. 19. 11:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy kérdés közben kérdezek.

Akik a Szent Imrében szeretnétek szülni, kihez jártok? Mit tudtok a kórházról? Van már szülésznőtök?

2009. febr. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!