Júniusra kiírt kismamik, hogy vagytok? Nektek is kis eleven a babótok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 07:56
11/15 anonim válasza:
Sziasztok!Én júni 29-re vagyok kiírva és az Istvánban fogok szülni.Remélem 1 hét múlva mikor megyek az orvoshoz kiderül a neme is.Talán mintha 2 napja érezném a babámat de nem vagyok benne biztos mert a "nagy" rugást még nem éreztem.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Én június 10-re vagyok kiírva,de ha jól tudom,csak 5%-a jön időre.A babócám nagyon virgonc,főleg estefele.Kellemes babavárást kívánok neked!
13/15 anonim válasza:
Szia! Én is június 14.re vagyok kiírva és szintén kislány lesz.:) Főként este és hajnalban aktiv a drága.:)
14/15 anonim válasza:
Szia!En junius 20-ra vagyok kiirva.Kislanyom lesz:) es rengeteget mozog,foleg evesek elott-utan meg mikor hanyat fekszek.De nagyon szeretem ha mozog,mostmar az Apukaja is erzi ha mozgolodik es nagyon elvezi:).
Jo babavarast.
15/15 anonim válasza:
Elozo vagyok!Ja es nagyon irigyellek mert szivem melyen en is 14-en szeretnek szulni.Akkor lesz a szuleim hazassagi evforduloja:).De ha kesobb jon se baj,csak eljatszottam a gondolattal h milyen szep ajandek lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!