Júniusra kiírt kismamik hogy vagytok? Voltatok mostanában UH-on, vagy mentek?
Tegnap voltam a 36. heti UH-on, és utána NST-n.
Az UH-on minden OK volt, 3320 grammra becsülték a Manót.
NST-n persze meg sem akart mozdulni, de a pulzusa tökéletes nyugalmi állapotban, ezt megtudtuk. :)
Én jól vagyok, egyedül a szeméremcsontom fáj, ha ülésből, fekvésből felkelek, de semmi egyéb nincs.
A kórházi csomagot most készítem épp, a netezéssel párhuzamosan. :)
Tegnaptól vannak mensiszerű, wc-zési ingert kiváltó pici görcseim, a dokim azt mondta, jósló.
És te? Készen állsz?
Én néha úgy érzem, bújjon ki azonnal, néha meg még kérnék 2-3 hónapot. :)
36 hetes km
2. vagyok.
Nálunk is első baba, de nem tudjuk a nemét, mindvégig titkolta. Úgyhogy én plusszban égek a vágytól, hogy ki van odabent, és majd biztosan kell egy hét, mire felfogom... :)
Én is fitt vagyok, kertészkedem, kirándulunk, stb, csak a sok pisilést kell megoldani valahogy mindig. :)
Tegnap végre elkészült a kórházi csomagom is, ahogy megláttam összerakva, rámjött egy kis félelem, vagy inkább izgalom, de azt hiszem, ez természetes.
Szép szülést Mindenkinek!
Sziasztok, holnap töltöm a 37. hetet, már nagyon várom a szülést! Hétfőn voltunk UH-n 3300 grammra becsülték a kisfiam súlyát.
Én viszonylag jól vagyok, de a cipőfelvétel nem kényelmes. Estére dagad a bokám, sokszor felkelek éjszaka pisilni.
Sziasztok, június 20-ra voltam kiírva alapból, de június 14-én lesz programozott császárom. Ma vagyok 35+4.
UH nekem sajnos csak a 30 hetes volt, ott 1385 gramm volt a baba. Volt egy külön UH a 34.héten, de ott nem mondtak súlyt, se más méretet, csak azt nézték, hogy minden rendben van-e a babával (mert a 30 hetesen kicsinek találták).
Következő UH csak 38 hetesen lesz.
Jövő hétre van 1 vérvétel, 1 orvos, 1 védőnő.
Utána következő héten jön az NST.
Kislányt várunk, Dalma lesz a neve, első baba lesz.
Elég jól vagyok, sétálgatok minden nap, jövök-megyek, bár már csak óvatosabban, mert 33 heteen 2100 volt a méhszáj. A szexuális élettől ettől függetlenül nem lettünk eltiltva... :) Ti még együtt vagytok a Párotokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!