Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júniusra kiírt kismamik hogy...

Júniusra kiírt kismamik hogy vagytok? Voltatok mostanában UH-on, vagy mentek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 16:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Holnap leszek 36 hetes, es eddig faros volt a babam, ha nem fordult meg, holnap megnezik es elkuldenek uh-ra.
2010. máj. 6. 16:29
 2/29 anonim ***** válasza:

Tegnap voltam a 36. heti UH-on, és utána NST-n.

Az UH-on minden OK volt, 3320 grammra becsülték a Manót.

NST-n persze meg sem akart mozdulni, de a pulzusa tökéletes nyugalmi állapotban, ezt megtudtuk. :)

Én jól vagyok, egyedül a szeméremcsontom fáj, ha ülésből, fekvésből felkelek, de semmi egyéb nincs.

A kórházi csomagot most készítem épp, a netezéssel párhuzamosan. :)

Tegnaptól vannak mensiszerű, wc-zési ingert kiváltó pici görcseim, a dokim azt mondta, jósló.

És te? Készen állsz?

Én néha úgy érzem, bújjon ki azonnal, néha meg még kérnék 2-3 hónapot. :)

36 hetes km

2010. máj. 6. 16:39
 3/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én Június 24-re vagyok kiírva pont ma töltöttem a 33 hetet:) Pont egy hete voltam a 32 hetes Uh-n, 2100g volt a pici:) Legközelebb 36 hetesen megyek, de már nagyon várom. Hogy viselitek ezt az időt??
2010. máj. 6. 20:42
 4/29 A kérdező kommentje:
Én június közepére vagyok kiírva, 34 hetes vagyok.De már nagyon várom a végét.Félre ne értsétek, nincsen semmi gondom a terhessggel, nagyon jól viselem.Vérnyomásom, súlyom jó, nem vizesedem, és még biciklizek!!!Szóval fitt vagyok:)Csak már kiváncsi vagyok a picimre.Mit vártok?Kisfiú, kislány?Én jövő héten megyek UH-ra.Már kiváncsi vagyok...
2010. máj. 7. 06:34
 5/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én kislányt várok:) Én is már alig várom, hogy a kezemben tarthassam a picúrt!! Neked első baba??
2010. máj. 7. 07:43
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Nálunk is első baba, de nem tudjuk a nemét, mindvégig titkolta. Úgyhogy én plusszban égek a vágytól, hogy ki van odabent, és majd biztosan kell egy hét, mire felfogom... :)

Én is fitt vagyok, kertészkedem, kirándulunk, stb, csak a sok pisilést kell megoldani valahogy mindig. :)

Tegnap végre elkészült a kórházi csomagom is, ahogy megláttam összerakva, rámjött egy kis félelem, vagy inkább izgalom, de azt hiszem, ez természetes.

Szép szülést Mindenkinek!

2010. máj. 7. 12:12
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én kis fiút várok és holnap leszek 35 hetes.Hétfőn megyek uh ra.Nagyon várom már és azt mondta az orvosom,hogy meg beszéljük miként jön picur a világra,mert 1 hónapja azt mondta én alacsony vagyok a baba meg nagy és így lehet császár lesz.Nagyon várom már az érkezését!Boldog baba várást kívánok mindenkinek!
2010. máj. 8. 11:54
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, holnap töltöm a 37. hetet, már nagyon várom a szülést! Hétfőn voltunk UH-n 3300 grammra becsülték a kisfiam súlyát.

Én viszonylag jól vagyok, de a cipőfelvétel nem kényelmes. Estére dagad a bokám, sokszor felkelek éjszaka pisilni.

2010. máj. 20. 08:44
 9/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok, június 20-ra voltam kiírva alapból, de június 14-én lesz programozott császárom. Ma vagyok 35+4.

UH nekem sajnos csak a 30 hetes volt, ott 1385 gramm volt a baba. Volt egy külön UH a 34.héten, de ott nem mondtak súlyt, se más méretet, csak azt nézték, hogy minden rendben van-e a babával (mert a 30 hetesen kicsinek találták).

Következő UH csak 38 hetesen lesz.

Jövő hétre van 1 vérvétel, 1 orvos, 1 védőnő.

Utána következő héten jön az NST.

Kislányt várunk, Dalma lesz a neve, első baba lesz.

Elég jól vagyok, sétálgatok minden nap, jövök-megyek, bár már csak óvatosabban, mert 33 heteen 2100 volt a méhszáj. A szexuális élettől ettől függetlenül nem lettünk eltiltva... :) Ti még együtt vagytok a Párotokkal?

2010. máj. 20. 08:59
 10/29 A kérdező kommentje:
Igen együtt vagyunk, 3000-es a méhszájam.Legalábbis múlt héten még annyi volt.34 hetesen voltunk UH-on, akkor 2500g volt a becsült súlya.Azt mondták, hogy 3600-3700g-os babára számíthatok.Június közepére vagyok kiírva.Sok szerencsét mindenkinek...
2010. máj. 20. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!