Júniusra kiírt kismamik hogy vagytok? Voltatok mostanában UH-on, vagy mentek?
szia!
én június 4re vagyok kiírva!
nagyon jól érezzük magunkat, szépen mocorog a kislány.
jövő hét kedden megyek nst-re és uh-ra!
nemrég fejeztük be a felújítást, takarítást, de még maradhatna a kiírt időig!
Ti is jól vagytok?
Jaj Lányok!
Nagyon nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!
Olyan jó nektek, lennék a helyetekben.
Nekem már van egy 2 éves gyönyörűséges lánykám, meg egy 7 hónapos tündérkém.
Szeretnénk még egyet de pár év múlva, már alig várom!
Bocs, hogy írtam!
Könnyű szülést nektek és sok sok boldogságot!!!:)
Én is június közepére vagyok kiírva. Már nagyon várom, hogy találkozhassunk vele.. És a szülésre is kíváncsi vagyok, nem izgulok (egyelőre).. :) Viszont én már elég nehezen viselem, magas a vérnyomásom, pedig előtte nem volt az, túlsúlyos sem voltam, bár most többet híztam, mint kellett volna.. A vizsgálatok rendben voltak, kopkopkop, és össze is vagyok pakolva (szinte). Amit egyedül hiányolok, hogy az UH-on nem becsülték meg a várható születési súlyát. Tudtok ilyen honlapot, ahol ezt, persze csak "nagyjából" meghatározzák?
Üdv, boldog, egészséges babavárást, 36 h Km
08.59-es vagyok.
Én még nem pakoltam össze a kórházi cuccokat, de van egy listám róla.
A babaágyat is tegnap akartuk éppen összeszerelni, de kell még hozzá egy apró alkatrész, ami nem volt a dobozban, azt holnap vesszük meg külön.
De ezt leszámítva mindennel készen vagyunk, ruhácskák a szekrényben, plüss állatkák kimosva.
Valaki kérdezte a baba születési súlyát. Azt szokták mondani, hogy a 36.hét után heti 250 grammal gyarapodik a baba, azaz akinek van 36 hetes súly, plusz 1 kg.
Nekem majd 38 hetes súly lesz, és 30 hetes volt.
Ti vettetek légzésfigyelőt? Ezzel vagyok dilemmában, védőnő szerint nem árt, ha van. Orvosom szerint viszont felesleges. Egyelőre még nem vettünk.
Mellszívóm pedig pont ma érkezett meg, Medela márkájút vettem, kézi. Ti megveszitek előre, vagy majd csak utólag ha kiderül hogy kell-e egyáltalán? Én császáros leszek, azért vettem meg előre, hátha segít a tej beindulásában.
Vigyázzatok magatokra :)
2. vagyok.
Na, neee, plussz 1 kg? Akkor nálunk 4,5 kg-os baba lesz. :) Bár tényleg csak hasból állok ki, máshova nem híztam semmit...
De hamarosan kiderül, bár egylőre egy szem jóslóm nincs, se keményedés, semmi...
A frontok miatt sokan kérdezik, hogy egyben vagyunk-e még, és igen, jól érzi magát a picúr, csak nekem van hetek óta migrénem... :)
A pakkom készen áll, a babának téli és nyári cuccokat is készítettem a hazaútra, mert ki tudja, mi lesz, ha ilyen bolond az idő...
Mi légzésfigyelőt nem vettünk, ha kaptunk volna, akkor OK, de direktbe venni nem jutott rá keret sajna. Remélem, minden rendben lesz... Ha nagyon parázós lennék, akkor majd az anyasági támogatásból jut rá legkorábban.
Minden jót Nektek! Majd jelentkezzetek!! Én júni 3-ra vagyok kiírva, 38 hetesek vagyunk.
Szia most kb.2640 g és 47.5 cm.
a Bpd/két halánték közti távolság/ 32,5 hetes kornak felel meg,
a Hc/fejkörfogat/ 35,7 hetesnek felel meg,
az AC/haskörfogat/ 34,6 hetesnek felel meg,
az Fl mérete pedig pont 36 hetes kornak felel meg.
Ha olyan 35 hetesen voltál UH-on, mert azt is kellene tudni, hogy hány hetesen voltál kb, akkor olyan 3600-3700 g-os bébire számíthatsz.Ilyenkor hetente, olyan 200-250g-ot híznak, attól függ, hogy a méhlepény mennyire van jó állapotban.Nekem 34 hetesen I fokban volt érett, azt mondták az nagyon jó, és én is kb ekkora bébire számítsak minimum.Többet szoktak hízni kevesebbet nem nagyon...
Szorítok érted.Mi a pontos dátum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!