Ezért nem láttak semmit még hasi uh-n?

Nekem feb. 28án volt pozi tesztem és márc. 4én mentem el orvoshoz!Akkor olyan 3 hetes lehettem!Kézzel megvizsgált és akkor mondta, hogy a terhesség gyanúja fennáll.. Elküldött uh-ra amire 2 héttel később kaptam időpontot!Márc. 13án elmentem magándokihoz, ott hasi uh-val (nem volt hüvelyi) egy 7mm-es petezsákot látott a doki erre mondta, hogy 4-5 hetes lehet!Márc. 20ára volt az első időpontom, ott már 6mm-es volt a babám jó szívműködéssel és erre 6 hetest mondott a doki!Múlt héten ismét voltam a magándokisnál csak sztk-s rendelésen ott hüvelyit csinált és 10 mm-es volt a babám jó szívműködéssel!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne add fel!Valószínüleg még nagyon picike és ezért nem látott semmit!De én lehet, hogy másik orvos után néznék ha már az első találkozás alkalmával így viszonyult a dologhoz..

Szia¡ Én március 21- én voltam kétféle hasi uh-n, az első magánrendelés volt egy uh központban, látta, hogy 7 hetes, szívhang, minden még méregette is, majd egy óra múlva mentem a dokimhoz, neki kis hordozható uhuja van, elég rossz a minősége, és ő közölt, hogy olyan 5 hetes lehet, biztos később fogant, szívhang nics:-) és 1 óra különbség volt a két vizsgálat között:-D . Egy hét múlva mennem kelleett hüvelyire, ott megállapították, hogy 8 hetes, szívhang ok, baba méretei jók. Szóval ne add fel! Szerintem Te is menj el ilyen 4d központba, korai terhesség megállapítására...én tudtam, hogy a dokim gépe nem jó, ezért mentem el:-) meg mert aznap voot a szülinapom, ezzel ajándékoztam meg magam. Amúgy a dori4d uh- n voltam, 5000 ft volt, szóval kibírható összeg...
Kitartást!
Ja és keress másik dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!