Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezért nem láttak semmit még...

Ezért nem láttak semmit még hasi uh-n?

Figyelt kérdés
hcg szintem 1325 ! azt találtam h a hüvelyi 1500-2000 közt mutatja ki. a tegnapi hasi uh-n ezért nem látták a petezsákot sem? lehetek még terhes?
2013. ápr. 3. 11:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy hasi uh-n az első 8-10 hétben semmit nem látni normálisan!! Szerintem simán terhes lehetsz, csak az orvos sz@rakodik!
2013. ápr. 3. 19:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát már nem tudom...bezzeg hámyi tudtam épp..én ezt nem értem...egyből a legrosszabbal rémisztget...és még reménykedjek...
2013. ápr. 3. 19:19
 13/26 anonim válasza:

Nekem feb. 28án volt pozi tesztem és márc. 4én mentem el orvoshoz!Akkor olyan 3 hetes lehettem!Kézzel megvizsgált és akkor mondta, hogy a terhesség gyanúja fennáll.. Elküldött uh-ra amire 2 héttel később kaptam időpontot!Márc. 13án elmentem magándokihoz, ott hasi uh-val (nem volt hüvelyi) egy 7mm-es petezsákot látott a doki erre mondta, hogy 4-5 hetes lehet!Márc. 20ára volt az első időpontom, ott már 6mm-es volt a babám jó szívműködéssel és erre 6 hetest mondott a doki!Múlt héten ismét voltam a magándokisnál csak sztk-s rendelésen ott hüvelyit csinált és 10 mm-es volt a babám jó szívműködéssel!

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne add fel!Valószínüleg még nagyon picike és ezért nem látott semmit!De én lehet, hogy másik orvos után néznék ha már az első találkozás alkalmával így viszonyult a dologhoz..

2013. ápr. 3. 22:34
 14/26 anonim válasza:
Jah és az lemaradt, hogy dec. 18án menstruáltam utoljára mert akkor hagytam abba a gyógyszert és februárban már be is költözött a baba a pocakba!:)
2013. ápr. 3. 22:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia¡ Én március 21- én voltam kétféle hasi uh-n, az első magánrendelés volt egy uh központban, látta, hogy 7 hetes, szívhang, minden még méregette is, majd egy óra múlva mentem a dokimhoz, neki kis hordozható uhuja van, elég rossz a minősége, és ő közölt, hogy olyan 5 hetes lehet, biztos később fogant, szívhang nics:-) és 1 óra különbség volt a két vizsgálat között:-D . Egy hét múlva mennem kelleett hüvelyire, ott megállapították, hogy 8 hetes, szívhang ok, baba méretei jók. Szóval ne add fel! Szerintem Te is menj el ilyen 4d központba, korai terhesség megállapítására...én tudtam, hogy a dokim gépe nem jó, ezért mentem el:-) meg mert aznap voot a szülinapom, ezzel ajándékoztam meg magam. Amúgy a dori4d uh- n voltam, 5000 ft volt, szóval kibírható összeg...

Kitartást!

Ja és keress másik dokit!

2013. ápr. 4. 11:08
 16/26 A kérdező kommentje:
Hcgre várok, utána vizsgálat..ez a mai nap
2013. ápr. 4. 11:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Kórházba.... Hcgm 2700! Babát se méhen belűl se kívűl nem látni! Megfigyelnek
2013. ápr. 4. 16:26
 18/26 anonim válasza:
Növekszik a HCG a szervezetedben, úgyhogy én továbbra is azt mondom, hogy még korai és azért nem látják!
2013. ápr. 4. 17:42
 19/26 A kérdező kommentje:
Reménykedem én is! Olvastam h méhen kivülinél a hcg lassabban emelkedik..nem tudom igaz e
2013. ápr. 4. 17:59
 20/26 anonim válasza:
Nah most gyorsan rákerestem és találtam egy olyat ahol egy csajszi írta, hogy neki méhen kívüli terhessége volt és azt írta, hogy olyankor gyorsabban nő a hcg a szervezetben, mint egy "sima" terhességnél!
2013. ápr. 4. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!