Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan akinek 5 hetesen...

Van olyan akinek 5 hetesen semmit nem láttak az uh-on?

Figyelt kérdés
Naptár szerint 5+5 hetes vagyok. Ma voltam dokinál és nem látott semmit. Se méhen belül,se méhen kívül. Szerintetek?
2012. szept. 6. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

lehet hogy később volt a peteérésed.

mikor kell visszamenned?

2012. szept. 6. 20:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Kedden megyek egy vérvételre és egy uh-ra. A dokim is azt mondta, hogy lehet nem félidőben van a peteérésem.
2012. szept. 6. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:

na látod :)

ne izgulj, biztos minden rendbe lesz! :)

2012. szept. 6. 20:55
 4/18 anonim ***** válasza:
nekem 6 hetesen láttak vmit de az sem volt biztos 7 hetesen megerősítették a terhességet:)39 hetes km:)
2012. szept. 6. 22:18
 5/18 anonim ***** válasza:

BV: Nagyobb, puhább gravid jellegű uterus szabad környezetben Kolp: Épp hám

UH: Uterusban megvastagodott nyálkahártya. Egyértelmű grav. nem látható

2hét múlva kontroll.

Ez van a papíromon írva. Kedden voltam a dokinál.

5 hetes vagyok...:)

2012. szept. 7. 00:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Én 5+2 hetesen voltam, csak petezsákot látott...

2 hét múlva megyek újra :)

2012. szept. 7. 07:04
 7/18 A kérdező kommentje:
Az aggodalmam mások oka, hogy barnázgatok is melle. Ezért is mentem el ilyen hamar orvoshoz. Kaptam rá gyógyszert, remélem így jobb lesz. De azért arra nem számítottam, hogy az ég egy adta világon semmit se fogunk látni az uh-on.
2012. szept. 7. 09:28
 8/18 anonim ***** válasza:
A másik kérdésedhez már írtam. Ha később volt peteérésed a doki szerint is akkor még nem vagy 5+5 és könnyen lehet, hogy még nem látja a petezsákot (főleg ha nem a legmodernebb készülékkel vizsgál). Mikor lett pozitív a terhességi teszted?
2012. szept. 7. 10:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nekem sem láttak semmit.
2012. szept. 7. 13:29
 10/18 A kérdező kommentje:
Az első tesztem 08.28-án lett halványan pozitív. Azóta már erős 2 csíkos. Gondolod tényleg a későbbi peteérés lehet a dologban? Kicsit parás vagyok az előző vetéléstől :(
2012. szept. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!