Van olyan akinek 5 hetesen semmit nem láttak az uh-on?
szia nekem 29-én kellett volna megjönie de előtte 26 -án halvány pozitiv tesztjeim voltak illetve vérvétel bhcg szint416 tegnap voltam dokinál és ezt írta a papíromra gesztációs gyűrű 14 mm a tesztjeim persze azóta sokkal erőssebb csikban jelennek meg engem 3 hét mulva hivott vissza nem tudom hogy fogom kibirni addig menjek el másik dokihoz esetleg a jövőhéten szerintetek?vagy felesleges
2012. szept. 7. 15:22
12/18 A kérdező kommentje:
3 hét múlva vissza menni talán picit sok. Azt lehet én se bírnám ki,de túl korán járkálni kíváncsiságból az se jó. Én még el se mentem volna most dokihoz, ha nem barnáznék. Talán magamtól a 7. héten mentem volna. De Neked legalább jó dolgok vannak a papírodon :-)))
Nekem pont 1 héttel korábban lett +, 21-én, és 1 héttel ezelőtt semmi nem látszott uh-n, tegnapelőtt volt már petezsák. És az elején én véreztem, nem barnáztam, hanem 2 napig rendes vérzés volt. Én is ezért mentem először dokihoz, 4 hetesen amúgy eszembe se jutott volna.
2012. szept. 7. 16:44
én csak azért mentem el mert veszélyes helyen dolgozom és ki akartam magam íratni és most szabin voltam tehát szabi után egyből táppénzre akartam menni ki is írattam magam amúgy én se mentem volna csak 7 hetesen
2012. szept. 7. 16:56
15/18 A kérdező kommentje:
Kedves 16:44-es! Te a vérzésre kaptál gyógyszert? Ha igen, akkor mikor múlt el? Én tegnap igen, de azóta kicsit erősödött. Eddig 2 szemet vettem még csak be...nem tudom mikor lesz hatása!?
Nekem sem látszott 5 hetesen az UH-n, csak majd 2 hét múlva, és akkor ki is derült, hogy azért, mert egy héttel később volt pé-em, így a baba is kisebb volt. De ha a teszted pozitív, akkor elég valószínű a baba.
2012. szept. 7. 21:23
A pecsételő vérzést pedig a terhesség első jeleiként is szokták emlegetni, előfordul.
2012. szept. 7. 21:25
tegnap 16:44es vagyok.
Nem kaptam gyógyszert, mert orvosilag nem volt bizonyíték a terhességre akkor még. 21én lett + a teszt, másnap pecsételés, harmadnap vérzés akkor este doki. 5mm nyálkahártyát látott ami kevés, a vérzést erősnek látta ő is, a kórházi teszt nem adott egyértelmű eredményt, így azt mondta valószínűleg nem tudott beágyazódni, mivel panaszom nem volt hazaküldött és 5 nap múlva kellett visszamennem kontrollra. Addigra vérzés elmúlt, és uh-n 10mm nyálkahártyát látott, felritkulással, akkor újabb kórházi teszt volt, már egyértelműen + (és az otthoniak is egyre erősebbek). Akkor mondta a doki, hogy lehet h mégis lesz valami (ekkor voltam 4+4 hetes). 8 nap múlva, e hét szerdán már volt petezsák. Mivel 4+1 hetes kortól már nem volt vérzés nem kaptam semmit. 8+5 hetesen megyek újra, persze ha bármi lenne azonnal mennem kell.
2012. szept. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések: