Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezért nem láttak semmit még...

Ezért nem láttak semmit még hasi uh-n?

Figyelt kérdés
hcg szintem 1325 ! azt találtam h a hüvelyi 1500-2000 közt mutatja ki. a tegnapi hasi uh-n ezért nem látták a petezsákot sem? lehetek még terhes?
2013. ápr. 3. 11:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Hasi uh-n nagyon sok mindent nem látnak, amit hüvelyi uh-n igen. És a terhesség korai szakaszában, illetve a terhesség elején nem véletlenül csinálnak hüvelyi uh-t és nem hasit. Nekem még anno a 12 hetes uh-t is hüvelyivel csináltak, csak utána hasival.

Gondolom majd vissza kell menned 1-2 hét múlva, akkor ha összejött a baba, már látni fogják.

2013. ápr. 3. 11:34
 2/26 anonim ***** válasza:
Hány hetes lehetsz? Teszt pozitív volt?
2013. ápr. 3. 11:43
 3/26 A kérdező kommentje:
igen sok teszt pozitiv volt, az első múlt csütörtök ! sajnos azért mentem ilyen hamar dokihoz, mert barnáztam és véreztem vasárnap és tegnap, ma már kevésbé..de a doki tegnap nem volt biztató, azt kérdezte flegmán miből gondolom h terhes vok..mondom a tesztből...akkor küldött vizsgálatra ma megyek du vissza! de félek h késő......asszem másik orvos kell :(
2013. ápr. 3. 11:47
 4/26 anonim ***** válasza:
Nem szoktak korai terhességet hasi uh-val vizsgálni. Petezsákot biztosan nem lát vele ! Kézzel is megvizsgált?
2013. ápr. 3. 11:50
 5/26 A kérdező kommentje:
dehogy semmi, csak hasi volt tegnap..ezért éreztem is magam szarul..h bekérdezte mért hiszem magam annak :( remélem a mai vizsgálaton már kedvesebb és megértőbb lesz..mert ez kiakasztó :(
2013. ápr. 3. 11:57
 6/26 anonim ***** válasza:
Írd majd meg légyszi,h mennyi lett a hcg szinted!
2013. ápr. 3. 12:54
 7/26 A kérdező kommentje:
hát a tegnapi ugya 1325..nem tudom mikor lesz következő adat..de remélem ma okosabb leszek
2013. ápr. 3. 13:16
 8/26 A kérdező kommentje:
hát hüvelyin nem látott semmit holnap megint hcg és uh-ra kell mennem. de megijesztett, nem lát semmit, egyből méhenkivüli meg abortusz...de az h korai a terhességem..ááá
2013. ápr. 3. 17:07
 9/26 anonim ***** válasza:
Mikor volt meg utoljára?
2013. ápr. 3. 18:55
 10/26 A kérdező kommentje:
Febr 19, első pozi teszt márc 28
2013. ápr. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!