Valami baj lehet ha nem láttak semmit? Nagyon félek SOS
okt 29. volt az utolsó menszeszem aztán november 28.-án csináltam egy tesztet ami még negatív volt, aztán szerdán reggel, 5.-én csináltam még egy tesztet az már pozitív lett, azóta sem jött meg de már a késés ma 15 napos. ma reggel elmentem az orvoshoz aki leküldött ultrahangra megnéztek hüvelyin és ez van a papíron : A fundusban 4mm-es echoszegény terület látható. Nyh. vastagsága 16 mm. A Douglasban kevés folyadék ábr. a jobb vezeték kissé vaskosabb 10 mm-es.
Kaptam BétaHCG laborvizsgálatot holnap reggelre és 3 nap múlva kell vissza mennem hüvelyi uh-ra. ez még lehet baba ? ugye nincs semmi baja :((( ? 3 nap alatt nő annyit hogy meg állapítsák hogy minden rendben van ? :///

NAH ELŐZŐ vagyok..fiam rányomott a küldésre :)
szóval a hcg-det fogják nézni hogy duplázódik-e naponta,mivel a doki szerintem méhen kívülire gyanakszik...
de ahogy mondod csak később foganhatott és ezért nem látták még a babát, mert utolsó mensi időpontja szerint már legalább szikhólyagnak kellett volna lenni!!!

A méhnyálkahártya vadtagodott, amibe a babának kéne beágyazódnia, de nem lát ott semmit, ami beágyazódna!
Lehet később fogant, de az is lehet nem jó helyen van.
A vérvètel kimutatja tényleg terhes vagy-e, s ha igen, majd megkeresik Ultrahangon a babàt, hátha addigra előkerűl!
Ennek lehet jó, és rossz vége is sajnos...

ne izgulj már !!! :)
csak elővigyázatosságból nézik hogy tuti ne legyen baj!!!
gond mindenkinél lehet de ne erre koncentrálj!!!
mellesleg : nekem is néztek anno ilyet mert 3000-es hcg nél még nem láttak babát és felmerűlt a méhen kívüli terhesség ...de pár nap múlva ott volt!!!és minden renben volt!!
holnap írj majd h mi volt!!!!
hát amig meg nem tudok valamit addig így fogok izgulni :(
Holnap még csak vérvétel lesz amit felküldenek az osztályra és nekem nem kell érte mennem, majd csak csütörtökön tudom meg hogy mi lesz.... addig meg kaparom a falat.. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!