Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami baj lehet ha nem...

Valami baj lehet ha nem láttak semmit? Nagyon félek SOS

Figyelt kérdés

okt 29. volt az utolsó menszeszem aztán november 28.-án csináltam egy tesztet ami még negatív volt, aztán szerdán reggel, 5.-én csináltam még egy tesztet az már pozitív lett, azóta sem jött meg de már a késés ma 15 napos. ma reggel elmentem az orvoshoz aki leküldött ultrahangra megnéztek hüvelyin és ez van a papíron : A fundusban 4mm-es echoszegény terület látható. Nyh. vastagsága 16 mm. A Douglasban kevés folyadék ábr. a jobb vezeték kissé vaskosabb 10 mm-es.

Kaptam BétaHCG laborvizsgálatot holnap reggelre és 3 nap múlva kell vissza mennem hüvelyi uh-ra. ez még lehet baba ? ugye nincs semmi baja :((( ? 3 nap alatt nő annyit hogy meg állapítsák hogy minden rendben van ? :///

2012. dec. 10. 13:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem hogy az utolsó mensim ciklusa kitolódott 38 napra. lehet most is később volt peteérésem?
2012. dec. 10. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

EZT A hasüregben lévő folyadékról....5we234

2012. dec. 10. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:

NAH ELŐZŐ vagyok..fiam rányomott a küldésre :)

szóval a hcg-det fogják nézni hogy duplázódik-e naponta,mivel a doki szerintem méhen kívülire gyanakszik...

de ahogy mondod csak később foganhatott és ezért nem látták még a babát, mert utolsó mensi időpontja szerint már legalább szikhólyagnak kellett volna lenni!!!

2012. dec. 10. 13:57
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy gond van ? :(( :S :S
2012. dec. 10. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

A méhnyálkahártya vadtagodott, amibe a babának kéne beágyazódnia, de nem lát ott semmit, ami beágyazódna!

Lehet később fogant, de az is lehet nem jó helyen van.

A vérvètel kimutatja tényleg terhes vagy-e, s ha igen, majd megkeresik Ultrahangon a babàt, hátha addigra előkerűl!

Ennek lehet jó, és rossz vége is sajnos...

2012. dec. 10. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:

ne izgulj már !!! :)

csak elővigyázatosságból nézik hogy tuti ne legyen baj!!!

gond mindenkinél lehet de ne erre koncentrálj!!!

mellesleg : nekem is néztek anno ilyet mert 3000-es hcg nél még nem láttak babát és felmerűlt a méhen kívüli terhesség ...de pár nap múlva ott volt!!!és minden renben volt!!

holnap írj majd h mi volt!!!!

2012. dec. 10. 14:06
 7/8 A kérdező kommentje:

hát amig meg nem tudok valamit addig így fogok izgulni :(

Holnap még csak vérvétel lesz amit felküldenek az osztályra és nekem nem kell érte mennem, majd csak csütörtökön tudom meg hogy mi lesz.... addig meg kaparom a falat.. ://

2012. dec. 10. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki még esetleg nézi a kérdést, akkor gondoltam szólok hogy már 7 hetesek vagyunk a picimmel :)
2013. jan. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!