Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. -én teszteltem full pozítív...

9. -én teszteltem full pozítívat, és ma az uh-n semmit nem láttak?

Figyelt kérdés
34 napos a ciklusom,április 1.-én volt meg utoljára.Most akkor mi van?
2012. máj. 21. 14:25
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

[link]

itt a tesztem,ma is megyek veszek egyet,és megcsinálom.

2012. máj. 21. 14:27
 2/15 anonim ***** válasza:

Hüvelyi vagy hasi uh volt? csak mert az előbbi pontosabb képet ad a másik pedig ha esetleg korai a terhesség és szar a gép (felbontása) akkor elképzelhető, hogy nem mutat semmit.

Doki egyébként mit mondott?

Remélem később ott lesz a baba, ha nagyon aggódsz érdemes elmenni egy olyan magánorvoshoz akinek van hüvelyi uh-ja.

2012. máj. 21. 14:27
 3/15 A kérdező kommentje:
hasi uh volt.
2012. máj. 21. 14:30
 4/15 A kérdező kommentje:
doki azt mondta nekem hogy a beutalóval menjek el uh-ra,meg se vizsgált,keressem meg a védőnőmet és menjek majd terhesgondozásra.De visszamegyek hozzá vagy felhívom és elmondom neki.
2012. máj. 21. 14:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Én 2.íán teszteltem pozitívat és csak 16.-án látszott a petezsák. Korán mentél. És igaza van az előző válaszolónak, hüvelyi UH-ra menj, és még várj is szerintem.
2012. máj. 21. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:

Ilyen korban hüvelyivel szoktak vizsgálni, sokkal pontosabb képet ad.

A teszted tuti pozitív, ha jól számolom 7 hetes vagy, igaz? Menj el egy másik dokihoz, és már nagy valószínűséggel szívdobogást is fogsz hallani. Nyugi, biztos minden rendben lesz! :)

2012. máj. 21. 14:36
 7/15 A kérdező kommentje:
hüvelyi uh-t kellett volna csinálnia,direkt rá volt írva a papírra hogy 6-7- hetes terhesség.Számításaim szerint tegnap volt 7 hetes.
2012. máj. 21. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:
és mikor mész el másik dokihoz? Mert ha jól értem, akkor petezsákot sem látott??
2012. máj. 21. 14:45
 9/15 A kérdező kommentje:
semmit nem látott,akinél ma voltam annak megkeresem a számát,és fölhívom.
2012. máj. 21. 14:47
 10/15 A kérdező kommentje:

ez van írva a lapomra:

Norm.uterus.Nyh:15mm,benne 2mm-es felritkulás láth.

Azv.uterus fundusán behúzódás láth.

Mko.norm ováriumok.

Douglasban folyadék nem láth.

Grav.jelenleg nem igazolható.

1 hét múlva kontroll,panaszok esetén azonnal.

A kismedencében körülírt kóros képlet jelenleg nem látható.

2012. máj. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!