Most teszteltem pozitívat, a hét végén aktuális lenne egy egész napos termál fürdőzés. Ajándékba kaptuk. Ez most akkor sztornó?
Igen, a forró víz kerülendő terhesség alatt.Főleg most vigyázz magadra ,hogy rendesen beágyazódjon a baba.
Illetve terhesség alatt az összes közösségi fürdőzés nem ajánlott a fertőzések miatt.
Boldog babavárást!!!
19hkm
Igen, a meleg vizes részét ki kell hagynod. Alhasi vérbőséget okozhat, vetéléshez vezethet. Meg én a fertőzések elkerülése miatt a fürdést is kihagynám.
Gratulálok egyébként a nagyszerű hírhez!
Gratulálok a + hoz
én is kérdeztem a védőnőt mert a párommal , wellnessezni szerettünk volna , azt mondta hogy kerüljem az összes közös fürdőzést , még ha tehetem zuhanyozzak .
üdv:27 hkm
Menjetek el és te ülj ki csak ki a medence szélére és max a térdedig menj bele a vízbe. A párod attól még pancsolhat :)
Hát néha sok lemondással jár a világ legcsodálatosabb dolga :)
Nem nagyon ismerem a termálfürdőket, ezért kérdezem, hogy ott csak termálfürdő van, vagy esetleg normál medence (úszómedence) is?
Termálba alapjába véve nem mennék, az a tipikus öregek áztatóhelye a szememben (egyszer voltam még 20 évesen a szüleimmel, elég volt :o))), főleg terhesen nem. A meleg víz sem, és az összetétel sem tesz jót. De ha van olyan része, ami normál vizes, lehet fürödni, úszni, akkor én mennék.
Nekem a dokim most mondta, hogy úsznom kéne, mert mondtam, hogy néha fáj a derekam. Erre kérdeztem, hogy csak balaton meg ilyenek? Erre mondta, hogy nem, nyugodtan mehetek strandra (vizsgált méhszájat, zárt)
Sőt a fertőzés veszélyre javasolta, hogy sima babaolajjal kenjen be magam alul, akkor nehezebben tapadnak meg a bacik. Arra nem tértünk ki, hogy az olaj hogy üt át a fürdőbugyin... :o(
Nekem ez a véleményem.
Gratulálok a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!